Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι τέσσερις ιδανικοί γαμπροί για την Παρθένο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και η γυναίκα Παρθένος δεν ταιριάζει με όλους τους άντρες. Υπάρχουν κάποιοι με τις οποίους θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέσηνα συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους και άλλοι που δεν θέλει καν να τους βλέπει μπροστά της… Διάβασε παρακάτω και δες ποιοι είναι οι κατάλληλοι σύζυγοι που θα την έκαναν ευτυχισμένη.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΤΑΥΡΟΣ

Προσγειωμένος, πρακτικός αλλά και πολύ ερωτιάρης, ο Ταύρος αποτελεί τον ιδανικό άντρα για την Παρθένο. Σαν ζώδια της γης και τα δυο, έχουν βασικές ομοιότητες στα θέλω και τις ανάγκες τους, που βοηθούν στο να δημιουργήσουν μια σχέση μακρόχρονη που θα κρατήσει και θα διέπεται από αγάπη και κατανόηση. Σαφώς θα υπάρξουν κάποια προβληματάκια μεταξύ τους, αλλά οι στιγμές ευτυχίας θα είναι περισσότερες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρά την τρέλα και την ανεμελιά που τον χαρακτηρίζει, ο Δίδυμος είναι ένας από τους άντρες που θα ελκύσουν την Παρθένο, αφού ιντριγκάρει το μυαλό της, της εξάρει την περιέργεια και της αρέσει που είναι γνώστης πολλών πραγμάτων, άρα μπορεί να υπάρξει νοητική σύνδεση μεταξύ τους. Επίσης, το ότι είναι ακομπλεξάριστος και του αρέσουν οι πειραματισμοί στο κρεβάτι είναι ένα στοιχείο που δεν την αφήνει καθόλου αδιάφορη και ίσως το ισχυρότερο, ώστε να οικοδομηθεί επάνω του μια μακρόχρονη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορούν να ταιριάξουν μια γυναίκαι και ένας άντρας Παρθένος; Η απάντηση είναι “ναι”! Είναι από τα λίγα ζώδια που αποτελούν ιδανικό ζευγάρι, καθώς ο ένας “ξέρει” τον άλλον σαν κάλπικη δεκάρα, τα γούστα του, τι τον ενοχλεί και τι τον φτιάχνει, οπότε το να κολλήσουν και να παραμείνουν μαζί, φτιάχνοντας μια σχέση που θα αντέξει, είναι εύκολο.  

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν κάποια κατά, αλλά και αρκετά υπέρ στη σχέση γυναίκα Παρθένου – άντρα Ιχθύ και παρότι εκ πρώτης όψεως φαίνονται αταίριαστοι, εν τούτοις οι δυο τους αποτελούν ένα όμορφο ζευγάρι. Χαμηλών τόνων όπως είναι ο Ιχθύς, δέχεται τις παραινέσεις-συμβουλές-παρατηρήσεις της, αδιαμαρτύρητα, προκειμένου να γίνει ο “τέλειος” σύντροφος, ενώ ταυτόχρονα της παρέχει άφθονη φροντίδα αλλά και αισθησιασμό, κάνοντάς την πολύ πιο συναισθηματική.

Διάβασε επίσης:  


Πηγή