Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι τέσσερις μεγαλύτεροι σαδιστές του ζωδιακού

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία αρέσκονται να βλέπουν τους γύρω τους να πονούν. Είναι σαδιστές με τα συναισθήματα των άλλων και τρελαίνονται να παίζουν με αυτά. Σίγουρα θα έχεις συναντήσει κι εσύ τέτοια άτομα στην ζωή σου. Εμείς θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι σαδιστές και από ποιους πρέπει να φυλάγεσαι.

Κάτι που θα πρέπει να προσέξεις στην συμπεριφορά ενός ανθρώπου για να καταλάβεις αν είναι συναισθηματικός σαδιστής, είναι το γεγονός ότι είναι ευγενικός μαζί σου, μόνο όταν θέλει να σου ζητήσει κάτι ή να πάρει κάτι από εσένα. Ποτέ δεν κάνει άσκοπες κινήσεις ή αψυχολόγητες. Δεν θα σου στείλει λουλούδια πχ επειδή σε σκέφτεται, αλλά επειδή σε χρειάζεται. Αν σου λέει τόσο καλά ψέματα που σου είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια, τότε να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να έχεις μια υγιή σχέση μαζί του.

ΚΡΙΟΣ

Είναι αλήθεια ότι ο Κριός λατρεύει το «κυνήγι», ωστόσο εύκολα θα διαπιστώσεις ότι έχεις να κάνεις με ένα συναισθηματικό σαδιστή όταν θα δεις πως το άτομο αυτό θα σου δείξει τρελό ενδιαφέρον, απλά και μόνο επειδή εσύ το «έφτυσες» ή επειδή ήσουν έτοιμος/η να το χωρίσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου. Αν δεν σε έχει «δεμένο/η», νιώθει την ανάγκη να σε φέρει πάλι πίσω και δεν θα το κάνει λόγω έρωτα, αλλά επειδή θέλει να σε ελέγχει. Δεν τον νοιάζει, αν θα σε πληγώσει στην πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι εξπέρ στην επικοινωνία, αλλά αν ο δικός σου Δίδυμος σου στέλνει… mixed signals, να ξέρεις ότι το κάνει απλά και μόνο για να παίξει με την καρδιά σου και να σε έχει στην τσίτα. Έτσι θα είσαι βούτυρο στο ψωμί του και θα του είναι πανεύκολο να σε χειραγωγήσει. Τη μια θα σου λέει «ναι» και θα στέλνει στον ουρανό και την άλλη δε θα διαβάζει καν το μήνυμά σου και θα σε ρίχνει στα τάρταρα. Ή μπορεί τη μια να είναι ο πιο γλυκούλης Δίδυμος που έχεις δει και την άλλη να μην σε ακουμπάει καν. Όλα αυτά είναι μέρος του σαδισμού του. Πρόσεχε και μην υποκύπτεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλωσήρθες στον σκοτεινό κόσμο του Σκορπιού. Αν έχεις μπλέξει με το ζώδιο αυτό τότε να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με τον μεγαλύτερο σαδιστή της σχετικής μας λίστας. Παίρνει τον τίτλο και με διαφορά ίσως από τους άλλους. Εδώ μιλάμε για ένα άτομο που θέλει να σε ελέγχει και θέλει να του ανήκεις στο 100%. Και για να το πετύχει αυτό χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμητο μέσο. Θα σε κάνει να εξαρτάσαι από εκείνον συναισθηματικά και θα φροντίσει να έχει μόνιμα το πάνω χέρι στη σχέση σας. Μόνο όταν δεν θα του είσαι πια… χρήσιμος/η θα σε πετάξει σα στυμμένη λεμονόκουπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήπως ο Υδροχόος με τον οποίο συναναστρέφεσαι σε πιέζει υπερβολικά για να γίνεις κάτι που δεν είσαι; Μήπως σου λέει συχνά πόσο πρέπει να αλλάξεις και να σταματήσεις να μοιάζεις με τη μάζα; Ότι πρέπει να διαφοροποιηθείς από το πλήθος κτλ; Αν σε κάνει συνέχεια να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου, να μην νιώθεις αρκετός/η, τότε να ξέρεις ότι αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που παίζει ξεκάθαρα με το μυαλό σου. Αυτή δεν είναι αγάπη. Σε παίζει και περιμένει να δει πόσο σκληρά θα προσπαθήσεις για να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες του. Δεν σε αγαπά γι΄αυτό που είσαι, αλλά γι’ αυτό που θα ήθελε εκείνος να είσαι. Run Forest!

Διάβασε επίσης:


Πηγή