Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που γίνονται καταπιεστικές, έως και ανυπόφορες!

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, λες και περιμένουν να “δέσουν” το ταίρι τους και μόλις τα καταφέρουν, αρχίζουν την… κοπτοραπτική. Προσπαθούν να του αλλάξουν συμπεριφορά (ακόμα και εμφάνιση), να του κόψουν συνήθειες, να το φέρουν στα μέτρα τους, ξεχνώντας ότι αυτά που είδαν σε εκείνο, ερωτεύτηκαν. Μάλιστα κάποια… χούγια ή στοιχεία του χαρακτήρα του, αρχικά τα έβρισκαν και χαριτωμένα, αλλά “στη σχέση είναι αλλιώς”… Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να γίνονται καταπιεστικές, έως και ανυπόφορες! Σε ποια ζώδια ανήκουν;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γεννήθηκε “δασκάλα” και πιστεύει ότι τα ξέρει όλα! Μιλάμε για τον μεγαλύτερο ξερόλα του ζωδιακού. Είναι λογικό λοιπόν και στην σχέση της να μην είναι ικανοποιημένη από τον/την άλλο/η και να προσπαθεί να διορθώσει το ταίρι της, να το αλλάξει και να το… «τελειοποιήσει». Μόνο που οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές ή εφαρμογές για να τους κάνεις updates. Οπότε κάποια στιγμή θα «κουνήσουν μαντίλι» σιχτιρίζοντας κιόλας για την υπομονή που έδειξαν μέσα στην σχέση με έναν/μια Παρθένο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει στο μυαλό του την τέλεια ισορροπία στη σχέση. Ιδανικά πιστεύει πως ο έρωτας λειτουργεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο οπότε προσπαθεί να περάσει και στον/στην άλλο/η τις απόψεις του. Το θέμα με τον Ζυγό είναι ότι δεν θα πάει ΠΟΤΕ σε κατά μέτωπο επίθεση. Δεν είναι Κριός… Αντιθέτως, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και τεχνική που διαθέτει για να επηρεάσει το ταίρι του και να του αλλάξει τα μυαλά και να το μετατρέψει στον/στην ιδανικό σύντροφο! Ναι, είναι λίγο ύπουλοι οι Ζυγοί στο κομμάτι αυτό (χαχαχαχα)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θέλει να βάζει όρια και να πηγαίνει μόνιμα ένα σκαλοπάτι παραπάνω, οπότε ακόμα και αν καταφέρει μέχρι ένα σημείο να αλλάξει το ταίρι του, πάλι στο μυαλό του θα έχει το “ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” και θα επιδιώκει να το φτάσει στο επόμενο level. Tο πρόβλημα στην σχέση όμως είναι ότι ο/η άλλος/η δεν αλλάζει, αλλά ούτε και ο ίδιος κατεβάζει λίγο τον πήχη. Δεν μπορεί καν να δεχτεί ότι ίσως να είναι εκείνος που πρέπει να κάνει τις μεγάλες αλλαγές τελικά… Και αυτό λόγω εγωισμού και της δυσκολίας του να δεχτεί κάποια κουσούρια, όσο κι αν τα έβρισκε στην αρχή χαριτωμένα.

Διάβασε επίσης:

3 ζώδια που θα εκπλιπαρούσαν το ταίρι τους να μη φύγει

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 4 ζώδια που ερωτεύονται πάντα το λάθος άτομο!


Πηγή