Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Δίδυμο

Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Δίδυμος δεν ταιριάζει με όλες τις γυναίκες. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν εκρηκτικό συνδυασμό και άλλες που δεν θέλει καν να τις βλέπει μπροστά του… Διάβασε παρακάτω και δες ποιες είναι οι κατάλληλες γυναίκες για αυτόν τον άντρα του ζωδιακού.

Γυναίκα Λέων

Παρότι εκ πρώτης όψεως φαίνονται αταίριαστοι, οι δυο τους τα βρίσκουν μια χαρά, αφού τόσο ο άντρας Δίδυμος όσο και η γυναίκα Λέων είναι από τα πιο εξωστρεφή και κοινωνικά πλάσματα, τους αρέσει να κυκλοφορούν, να γνωρίζουν κόσμο και να διασκεδάζουν. Επιπλέον, αυτός είναι κάπως αδιάφορος για πρακτικά ζητήματα, οπότε εύκολα της παραχωρεί τον έλεγχο και της δίνει την ελευθερία να αναλάβει το γενικό κουμάντο.

Γυναίκα Υδροχόος

Αυτός είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός καθώς πρόκειται για τα δυο πιο εγκεφαλικά ζώδια. Ο έρωτας ξεκινάει από το μυαλό για τον άντρα αυτό που οι γνώσεις, οι ιδέες και οι αντιλήψεις της Υδροχόας, που είναι πιο προχώ και ασυνήθιστες μπορούν να κάνουν την καρδιά του σκλάβα. Επίσης, ο ένας δεν καταπιέζει τον άλλον, αφού ανεξάρτητα πνεύματα όπως είναι, δε ζηλεύουν και τους αρέσει να έχουν ελευθερία κινήσεων.

Γυναίκα Ιχθύς

Αυτή η γυναίκα θα βγάλει στον Δίδυμο τον καλύτερό του εαυτό. Ίσως είναι ένας από τους πιο δύσκολους συντρόφους, αλλά η Ψαρίνα, με τη δοτικότητα, την ηπιότητα στον χαρακτήρα της και ταυτόχρονα τον ωκεανό συναισθημάτων που κουβαλά θα χτυπήσει τις ευαίσθητες χορδές του. Ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι κι οι δυο, δε θα έχουν κανένα πρόβλημα στη συμβίωση, αποφεύγοντας συγκρούσεις και εντάσεις.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Διάβασε επίσης:

Ποιο στάδιο της σχέσης σε φοβίζει περισσότερο;

Να τι φοβούνται οι άντρες του ζωδιακού και μπορεί να το βάλουν στα πόδια!

Οι στατιστικές μίλησαν: Αυτά τα 4 ζώδια έχουν φάει το λιγότερο κέρατο!

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή