Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι 3 ιδανικές γυναίκες για τον άντρα Ιχθύ

Τον είδες, σου άρεσε και ξεκινήσατε να φλερτάρετε. Θέλεις να μάθεις αν είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα; Όπως όλα τα ζώδια, έτσι και ο άντρας Ιχθύς δεν ταιριάζει με όλες τις γυναίκες του ζωδιακού. Υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μπορεί να δημιουργήσει έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Διάβασε παρακάτω και δες αν το δικό σου ζώδιο ανήκει σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο άντρας Ιχθύς περνά πολύ καλά με την γυναίκα Ταύρο. Έχουν και οι δυο μεγάλοι ικανότητα στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Εκείνη δεν είναι μόνο ρεαλίστρια, αλλά και ερωτική. Στην σχέση αυτή και οι δυο μπορούν να προσφέρουν συναισθηματική σταθερότητα, ασφάλεια αλλά και άφθονο αισθησιασμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους ο άντρας Ιχθύς έχει βρει κάποια που να τον καταλαβαίνει σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό το ζευγάρι, είναι ίσως ο καλύτερος συνδυασμός. Έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, αλλά και έναν… «ωκεανό συναισθημάτων» να μοιραστούν. Καταλαβαίνονται και γεμίζουν τα κενά ο ένας του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει σε έναν επιτυχημένο γάμο. Ο άντρας Ιχθύς και η Σκορπίνα δημιουργούν ένα πνευματικό αλλά και συναισθηματικό δεσμό, που φέρνει μια ισορροπία στις ζωές τους. Αν ένας άντρας Ιχθύς βρει μια γυναίκα Σκορπιό τότε είναι αρκετά τυχερός και δεν θα πρέπει ποτέ να την αφήσει να φύγει. Αλλά από την άλλη δεν πρέπει να βιαστεί να κάνει και σοβαρές δεσμεύσεις.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα 6 πιο ανικανοποίητα ζώδια

Μήπως ανήκεις σε ένα από τα 3 ζώδια που κάνουν «εκπτώσεις» για να μην είναι μόνα;

Αυτές είναι οι έξι αντροχωρίστρες! Μπορούν εύκολα να σου «φάνε» τον άντρα

Το Astro μας λάμπει και στο Instagram. Follow it!




Πηγή