Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Οι 4 ιδανικoί γαμπροί για τη γυναίκα Κριό

Η Κριαρίνα έχει έντονη προσωπικότητα και φλογερό ταμπεραμέντο. Συνήθως το ενδιαφέρον της γρήγορα χάνεται γρήγορα, όμως υπάρχουν 4 άντρες με τις οποίουςθα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέσηνα συζήσει, ακόμα και να τους παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Άντρας Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης και η γυναίκα Κριός μπορούν να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλο, ώστε να είναι πιο δημιουργικοί και πιο ανταγωνιστικοί. Αλληλοσυμπληρώνονται σε πολλά πράγματα. Είναι και οι δυο γεμάτοι ενέργεια, ενθουσιασμό και δράση. Ο συνδυασμός αυτός είναι γεμάτος πάθος και με μεγάλη όρεξη για περιπέτεια. Αλλά αυτό το ζευγάρι πρέπει να προσέχει, αλλιώς η ζήλια και ο εγωισμός θα είναι μεγάλα εμπόδια σε περίπτωση που παντρευτούν.

Άντρας Δίδυμος

Είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς κι αυτό γιατί μπορεί ο ένας να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του άλλου στο κρεβάτι. Οι σεξουαλικές σχέσεις της Κριαρίνας είναι γεμάτες πάθος, εξ αιτίας της μεγάλης ενέργειας που βγάζει τόσο η ίδια, όσο και ο παρτενέρ της. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί είναι λίγο.. ευέξαπτη, σαν χαρακτήρας. Οι καβγάδες και οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν μεταξύ τους, οπότε τα θέματα πρέπει να λύνονται πριν γιγαντωθούν και δεν υπάρξει επιστροφή. Βέβαια και οι εναλλαγές στην ψυχολογία ενός Διδύμου είναι πολλές, αλλά αυτό είναι κάτι που την Κριαρίνα δεν την πτοεί.

Άντρας Λέων

Ο Λέων, ο γνήσιος, θέλει να τραβά την προσοχή και λατρεύει τις αγκαλιές. Αυτό μπορεί είτε να ενθουσιάσει είτε να… πνίξει την Κριαρίνα. Και οι δυο είναι δυνατοί και παθιασμένοι, θα πρέπει όμως να υπάρχει ένα μέτρο για να μπορέσει να πετύχει αυτή η σχέση. Ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς και σεξουαλικά τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Είναι συμβατοί στο κρεβάτι και μοιράζονται την αγάπη για την περιπέτεια. Σίγουρα είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.

Άντρας Υδροχόος

Και οι δυο φλερτάρουν με άνεση και αποζητούν την προσοχή από το αντίθετο φύλο. Όμως, πρέπει να εξισορροπήσουν την επαναστατική και ασυμβίβαστη πλευρά τους με την κοινή λογική, αν θέλουν να καταφέρουν να δουν την σχέση τους να πετυχαίνει. Μοιράζονται όμως και αρκετά άλλα στοιχεία, όπως την αυτονομία, τις παρέες και τα πολλά ενδιαφέροντα, που είναι ικανά να τους κρατήσουν μαζί και ευτυχισμένους.

Διάβασε επίσης:


Πηγή