Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο άντρας αυτός θέλει τη γυναίκα έξυπνη, παιχνιδιάρα και έτοιμη για όλα

Είσαι έξυπνη, “διάολου κάλτσα”, επικοινωνιακή και ελαφρώς διπρόσωπη; Σου αρέσει να κρατάς αρχείο από τις προσωπικές σου στιγμές ή να κάνεις έρωτα σε τρένο, στο αυτοκίνητο, στο παγκάκι, στο δρόμο, πίσω από το περίπτερο; Και το σημαντικότερο: Μιλάς πολύ; Αν συγκεντρώνεις όλα αυτά τα προσόντα, είσαι η μία… από τις δύο ιδανικές συντρόφους του άντρα με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Την άλλη δεν θα την ανακαλύψεις ποτέ, αφού ούτε κι ο ίδιος… την ξέρει, μέχρι να την βρει. Και οι ευκαιρίες που έχει είναι πολλές: Στο λεωφορείο, στο ταξί, στην αγορά, στην ουρά του ΙΚΑ… Εξ άλλου κάπου εκεί δεν γνωριστήκατε;

Επιπλέον, αυτός ο άντρας θέλει τη γυναίκα έτοιμη για όλα. Παιχνιδιάρα, νεανική, χωρίς ταμπού και βέβαια χωρίς ζηλοτυπίες. Δηλαδή, κάτι σαν σαμπουάν 3 σε 1. Φαντασιώνεται ακόμη την τέλεια γυναίκα, αυτή που θα «πιάνει» με τη μία αυτό που σκέφτεται (εννοείται πως μόνο αυτά που πρέπει να ξέρει) αλλά και το τι θα σκεφτεί μετά κι ακόμη καλύτερα τι θα σκεφτόταν, αν….

Κάτι, δηλαδή, σαν την Miss Moneypenny στις ταινίες του 007, άλλα όχι με τα γυαλιά και την αγιαστούρα. Unisex εμφάνιση και αρσενικοθήλυκη νοοτροπία για να υπάρχει πρόσβαση και στα δύο φύλα.

Σεξουαλικά πάντως δεν θα μείνεις παραπονεμένη. Εκτός από την ποικιλία των στάσεων και των επιλογών (πιστεύει ακράδαντα ότι τέσσερεις είναι καλύτερα από δύο), «παίζουν» τα sex toys (αν του τα πας εσύ, θα ανάψει περισσότερο). Μερικές φορές οι απανωτές φωτογραφήσεις θα σε κάνουν να νοιώσεις σαν την Τσιτσιολίνα στη Βουλή.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Τα κουτσομπολιά του τύπου “ποια τα ‘χει με ποιόν” ή “τι έκανε η θεία Βάσω νεγκλιζέ στη λαϊκή” είναι άκρως θεμιτά, προσφέρουν γέλιο και χαρά και συμβάλλουν επίσης στην ομαλή-ανώμαλη διεξαγωγή του αγώνα.

Ερωτικές ασθένειες όπως ζήλια και έλεγχος κόβονται δια ροπάλου με χαρτί απολύσεως. Το ίδιο και έννοιες όπως “πίστη”, “συνέπεια”, “αφοσίωση” κλπ

**Για να μάθεις σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη του, πάτησε εδώ**

Διάβασε επίσης:

Quiz μόνο για Διδύμους: Ξέρεις τι κρύβεις μέσα σου;

Ένας μύθος κι ένα μυστικό για τους Διδύμους

Μα γιατί είναι ακόμα single η Διδυμίνα;

 


Πηγή