Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Αιγόκερω

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Αιγόκερως σε… μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Αιγόκερως

Μπορεί να της έχουν δώσει διάφορους τίτλους για την επιφυλακτικότητα της και για τα πειθαρχημένα πάθη της αλλά δύσκολα μια γυναίκα σαν αυτή ξεχνιέται. Σαφώς και δεν πετάει στα σύννεφα και είναι απόλυτα προσγειωμένη, εντούτοις ξέρει να τα παίζει όλα για όλα και όσες αποθαρρύνσεις, απογοητεύσεις και διαψεύσεις κι αν δοκιμάσει, αυτή η διάθεση θα εξακολουθεί να υπάρχει.

Χρειάζεται απλά έναν σύντροφο που θα την αγαπά και θα την θέλει και παρότι είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που θα κάνει την ζωή της ακόμη και μέσα σε ένα δεσμό, είναι ικανή να μεταμορφωθεί σε μια φλογερή σύντροφο που θα κάνει τα πάντα για τον σύντροφο της.

Είναι ένα σπίρτο που χρειάζεται φωτιά να σας τυλίξει στις φλόγες του ερωτικού πάθους της. Και δεν θα είναι απλά μια φλόγα αλλά μια πυρκαγιά που βρυχάται. Ο τυχερός μαζί της θα γευτεί μια γυναίκα με πολλή διάθεση για έρωτα, που της αρέσει να κυριαρχεί και με τεράστια αντοχή στο σεξ. Εσείς θα κρίνετε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μαζί της κι αν είστε αρκετά δυναμικός εραστής για να την αντιμετωπίσετε στον άγριο αγώνα για την κατάκτηση του οργασμού.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Αν βγείτε νοκ –αουτ θα μπορούσατε να της προσφέρετε την λύση του λαδιού για να συνεχίσει …μόνη της. Επίσης η προσθήκη ελαιολάδου -μιας αξιόπιστης και δοκιμασμένης στον χρόνο τροφής- στο φαγητό της συντονίζεται με την Κρόνια φύση της. Το ελαιόλαδο χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, φαίνεται ότι έχει θετική επίδραση στην αύξηση της λίμπιντο, καθώς και στη γονιμότητα, πράγμα που είχαν διαπιστώσει πολύ γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες. Ίσως αυτός να ήταν ένας από τους λόγους που θεωρούσαν τις ελιές ιερά δέντρα.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Αιγόκερως; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Στη λαϊκή μας παράδοση οι νεόνυμφοι έπρεπε να φάνε ψωμί βουτηγμένο στο πρώτο λάδι της σοδειάς (αγουρόλαδο) πριν την πρώτη τους νύχτα. Η πίστη σ’ αυτήν την αξία του ελαιόλαδου έμεινε ακλόνητη ως τις μέρες μας μέσα από την πολλά υποσχόμενη παροιμία: «Φάε λάδι κι έλα βράδυ!»

Άντρας Αιγόκερως

Όντας γεννημένος για να φτάσει στην κορυφή σε οτιδήποτε κάνει, αρκετά σκληροτράχηλος αλλά και φιλόδοξος θα θεωρήσει… τιμή σας να γίνεται ένα τρόπαιο του. Αν και ένας ικανοποιητικός σεξουαλικός δεσμός είναι αυτό που κυρίως χρειάζεται, δεν μένει μόνο σε αυτό. Το να είστε εξαίσια οικοδέσποινα, συνεργάσιμη σύντροφος και πιστή φίλη είναι εξίσου σημαντικό γι’ αυτόν. «Κυρία στο σαλόνι και πόρνη στο κρεβάτι» είναι συνήθως το «μότο» του για τις γυναίκες…

Είναι θερμόαιμος και πολύ ερωτιάρης, εκτός βέβαια κι αν έχει …σύσκεψη! Επίσης δύσκολα αποδέχεται την ήττα για αυτό δεν φαίνεται ότι θα μπορείτε να του λέτε για πολύ καιρό όχι καθώς είναι ικανός να επιμείνει μέχρι να κάμψει κάθε αντίσταση.

Όταν διαβείτε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας του θα σας πείσει πως άξιζε τον κόπο. Το σεξ είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει, μετά την οικονομική ή κοινωνική επιφάνεια. Έχει τεράστια αντοχή και προτιμάει μια γυναίκα που να ξέρει τι του αρέσει. Επίσης να είναι πάντα πρόθυμη, έτοιμη και ενθουσιώδης κάθε φορά που την επιθυμεί.

Επειδή είναι περήφανος για την σεξουαλική του ρώμη κάνει οτιδήποτε για να την ενισχύσει. Πιστεύω το μπαχαρικό κάρδαμο να τον βοηθήσει σε αυτό. Το άρωμά του έχει μια γενική θετική επίδραση στο νευρικό σύστημα και προσδίδει μια αίσθηση δύναμης σε αυτό. Αυτό το αρωματικό μπαχαρικό μπορεί να είναι χρήσιμο τόσο για την ανικανότητα όσο και για την ψυχρότητα, λόγω των ενεργειών του, που περιλαμβάνουν αύξηση της θερμοκρασίας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και ανακούφιση του σώματος.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Αιγόκερω

Κουβαλώντας ακόμα παλαιότερη φήμη, το κάρδαμο χρησιμοποιείται σε κάποιες τελετές της Τάντρα, συμβολίζοντας το «γιόνι» -τα γυναικεία γεννητικά όργανα. Πράγμα που ενδεχομένως συνδέεται με τις αφροδισιακές ιδιότητες του μπαχαρικού (περιέχει άλατα σιδήρου, ασβεστίου και ιωδίου, βιταμίνες A, C και Ε, καθώς και σημαντικές ποσότητες ιχνοστοιχείων). Ο Διοσκουρίδης, μάλιστα, υποστήριζε ότι είναι το αποτελεσματικότερο όλων, με αποτέλεσμα να το πίνουν οι… δυσλειτουργικοί πρόγονοί μας σε χυμό κοπανισμένων καρπών που τους αραίωναν με νερό.

 

Πηγή