Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Λέοντα

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Καρκίνος σε… μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Λέων

Οι βασιλικές γυναικείες της ανάγκες θέλουν αναμφισβήτητα τυφλή λατρεία και υποταγή. Η ήρεμη και θετική της στάση απέναντι στο σεξ κάνει πολλούς άνδρες να ανησυχούν για τις πραγματικές διαθέσεις της, πολύ περισσότερο που η ίδια δεν λαχταρά κανέναν γιατί είναι υπερβολικά ικανοποιημένη με τον εαυτό της!

Αλίμονο όμως αν πέσετε στα νύχια της, όταν το πάθος της αρχίζει να φουντώνει. Πολλοί εραστές της θα αποκαλύψουν το γεμάτο ουλές σώμα τους από το ρωμαλέο και επιθετικό πάθος της.

Φερθείτε στην βασίλισσα του ζωδιακού όπως της αρμόζει και ταΐστε την εκλεκτό χαβιάρι. Τα αυγά του οξυρύγχου είναι σπάνια και πολύ ακριβά -ότι πρέπει δηλαδή για μια Λέαινα- ενώ είναι πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία και βιταμίνες.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Λέων; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Εκτός όμως, από το φώσφορο φαίνεται πως έχουν και αρκετά μεγάλη αφροδισιακή δύναμη που αυξάνεται κάθετα, αν τα συνδυάσετε με λίγη βότκα. Η ιδέα ότι τα αυγά των ψαριών είναι αφροδισιακά είναι αρκετά παλιά και χρονολογείται μάλλον από την εποχή της Belle Époque.

Άντρας Λέων

Δεν είναι δύσκολο να αποπλανήσετε έναν άνδρα σαν αυτόν. Χρειάζεται τις γυναίκες σαν το φαγητό. Αλλά όχι όποια και όποια… Είναι ευτυχισμένος μόνο όταν διασκεδάζει βασιλικά με ένα υπέροχο, αξιολάτρευτο πλάσμα που απλά θα τον θαυμάζει! Φυσικά υπό το καθεστώς των θαυμαστικών οι ερωτικές ορέξεις του παίρνουν την ανιούσα. Αν αγριέψει και ξεπεράσει την φυσική του αρχοντιά, θα σας τραβήξει από τα πόδια στο κρεβάτι, δίνοντας σας την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει είτε πρωταθλητής του σεξ, είτε πρωταγωνιστής στην «Αυτοκρατορία του Πάθους». Και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα περιμένει να τον ευχαριστήσετε για την τεχνική του ή τουλάχιστον να τον χειροκροτήσετε!

Ίσως βέβαια να σας απογοητεύσει με την αποφυγή των προκαταρκτικών αλλά αυτό το πρόβλημα λύνεται αν το δωμάτιο έχει πολλούς …καθρέφτες.

Η αντοχή του είναι αξιοσημείωτη και η όρεξη του μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει περισσότερο από μια φορά την ήμερα. Μπορεί να το κάνει -με ζήλο ομολογώ- αλλά μόνον μια φορά, γι ‘αυτό αν θέλετε να έχει και επαναληπτικό γύρο ρίξτε λίγο Σαφράν (κρόκος στα ελληνικά) στα φαγητά που θα του σερβίρετε.

Το «μπαχάρι του έρωτα» όπως είναι γνωστό, χρησιμοποιούταν από την Ρωμαϊκή εποχή σε λουτρά, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην πληθώρα των σεξουαλικών οργίων. Υπερβολή ή όχι, ο γνωστός μας «κρόκος» φαίνεται να έχει έντονη αντικαταθλιπτική δράση και βελτιώνει την διάθεση. Επίσης είναι ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά που υπάρχουν στο κόσμο-κάτι που θα το εκτιμήσει δεόντως- και θεωρείται ένας πραγματικός θησαυρός της φύσης για να στολίσει το πιάτο του κατακτητή Λέοντα.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Λέοντα

 

 

 

Πηγή