Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Παρθένου

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Παρθένος σε… μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Παρθένος

Μια «ψυχρή γάτα» που το μυαλό της κυβερνά την καρδιά. Ξέρει τι θέλει ένας άντρας και, αν ο ίδιος δεν μπορεί να το καταλάβει, θα τον βοηθήσει να αναλύσει την κατάσταση. Είναι πολύ καλή στις αναλύσεις. Θεωρεί το σεξ περισσότερο σαν μέσο αναπαραγωγής, παρά ευχαρίστησης αλλά όταν θα το κάνει θα φροντίσει να το κάνει σωστά.

Προσφέρει την θηλυκή της χάρη και σεμνότητα, καθώς και την μοσχομυρωδάτη απαλή ζεστασιά της, προφανώς με συζητήσιμους «όρους παράδοσης» που μπορεί να μην υπόσχονται εκρηκτικά πυροτεχνήματα αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της πλήρους ικανοποίησης του άνδρα.

Πέρα από την μεγάλη σεξουαλική απόλαυση που θα πάρει από το να σας κάνει ευτυχισμένο, οι ερωτικές της ορμές μπορούν να ενισχυθούν από το μάσημα μερικών κοτσανιών σέλερι. Το σέλερι -το χοντρό κοτσάνι του σέλινου δηλαδή- ίσως να μην είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σεξ, μπορεί όμως να αποδειχθεί φανταστική φαγώσιμη πηγή για την ερωτική διέγερση. Αυτό συμβαίνει γιατί το σέλερι περιέχει ανδροστερόνη, μία άοσμη ορμόνη που εκλύεται από την ανδρική αναπνοή και ξεσηκώνει τις γυναίκες.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας για την χρήση του σέλερι, απλώς συζητήστε το και μην ανησυχείτε, θα το δεχτεί. Απλώς εξηγείστε της εκ των πρότερων τι ζητάτε και αυτή θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να σας ευχαριστήσει.

Άντρας Παρθένος

Πολλά έχουν γραφτεί για την «ψυχρότητα» του άνδρα Παρθένου στην κρεβατοκάμαρα του. Κατά την γνώμη μου βέβαια, απλώς είναι αξιοπρεπής και ευγενικός και ακόμη κι αν δεν διατρέχει την κλίμακα του πάθους από το Α έως το Ω σε λίγα λεπτά, είναι εξαιρετικά μεθοδικός.

Έχει μελετημένη εισαγωγή και γνωρίζει καλά την γυναικεία ανατομία, έτσι ώστε να πατήσει τα σωστά ερωτικά κουμπιά. Δεν έχει βέβαια μεγάλη ερωτική φαντασία αλλά τον διακρίνει η αυτοθυσία και θα παραβλέψει τις προσωπικές του επιθυμίες για να ευχαριστήσει τα ταίρι του. Σαν εραστής είναι ότι πρέπει για πολύωρη συνουσία, αφού κρατά ακόμη κι εκεί που οι φλογεροί παθιασμένοι εραστές, καταλήγουν ναυάγια.

Η λήψη σπαραγγιών μπορεί να βοηθήσει τον Παρθένο να διατηρήσει τις εξαίσιες ερωτικές του ορμές, αφού περιέχουν μεγάλη ποσότητα στεροειδών, κυρίως φυτοοιστρογόνων κι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως ορμονική «θεραπεία» για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες.

Υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν ότι αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό και κάτι άλλο εξαιρετικά… συμβολικό. Υπό τις σωστές συνθήκες, το σπαράγγι μπορεί να μεγαλώσει 22 εκατοστά σε 24 ώρες! Επίσης διεγείρουν την ανδρική σεξουαλικότητα. Οι φανατικοί της χορτοφαγίας υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση σπαραγγιών επί 3 ημέρες χαρίζει ακαταμάχητη σεξουαλική δύναμη.

Η ακριβής και μεθοδική τεχνική τους βρήκε ακόμη έναν σύμμαχο που βοηθάει επίσης και στην αποβολή των τοξίνων, διατηρώντας την φυσική γραμμή που πάντα οι Παρθένοι προσέχουν. Παρθένος + σπαράγγια = Δύναμη, λοιπόν, οπότε αν δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό μπορεί και να βρεθείτε στο κατώφλι του Παραδείσου!

Δίαβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Παρθένο

 

Πηγή