Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Ζυγού

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Ζυγός σε… μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Ζυγός

Μια γυναίκα πολύπλευρη, γοητευτική και σίγουρη για την σεξουαλικότητα της. Γόησσα που αρέσκεται να έχει στα πόδια της πάνω από μια ντουζίνα αρσενικά, ώστε να έχει ανά πάσα στιγμή την ευχέρεια της επιλογής. Και όποιος πραγματικά εκτιμήσει την ομορφιά της και την θαυμάσει, θα μπορεί να γευτεί τις χάρες της. Μην ξεχνάμε ότι χρειάζεται έναν (τουλάχιστον…) άντρα για να της τονώνει το εγώ, γιατί διακατέχεται από ένας είδος ναρκισσισμού και κατά κύριο λόγο ο εαυτός της είναι το κέντρο.

Άλλωστε η ίδια θαυμάζει την ομορφιά σε όλες τις εκδηλώσεις της, στους ανθρώπους, στην τέχνη, στα ρούχα, στο περιβάλλον της και προπάντων στην εικόνα της, γι’ αυτό πολλές φορές οι Ζυγίνες, όταν δεν εγκαταλείπουν τον εαυτό τους, θεωρούνται  υπόδειγμα κομψότητας και γοητείας.Έχοντας αυτά κατά νου ο υποψήφιος σύντροφος της, θα πρέπει να την χειριστεί το ίδιο λεπτά και ραφιναρισμένα. Να την πλησιάσει με «μετρημένες» κινήσεις. Άλλωστε ποιος ο λόγος να βιάζεται; Για εκείνη ο έρωτας είναι τέχνη. Και παρεμπιπτόντως μια καλή εισαγωγή από ερωτόλογα η απαγγελία ενός ποιήματος είναι το κατάλληλο δόλωμα για μια πετυχημένη συνεύρεση μαζί της.

Σαν παιδί της Αφροδίτης θα ξετρελαθεί με τις φράουλες. Η φράουλα υπήρξε σύμβολο της Αφροδίτης, της Θεάς του Έρωτα επειδή είχε σχήμα καρδιάς και κόκκινο χρώμα. Είναι εξαιρετικό αφροδισιακό λόγω του ψευδαργύρου, που αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος στον άντρα και κάνει τη γυναίκα πιο πρόθυμη για σεξ.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Ταΐστε την φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα ή δοκιμάστε ένα λάγνο μασάζ στην γυμνή πλάτη της με λάδι από αιθέριο έλαιο φράουλας και δείτε τον ενθουσιασμό της να παίρνει φωτιά!

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Ζυγός; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Άντρας Ζυγός

Χωρίς αμφιβολία είναι ο τύπος που ξέρει πάρα πολλούς τρόπους να δελεάσει μια γυναίκα. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως: Όταν είναι έτοιμος δεν είναι σίγουρος αν την θέλει ή όχι, αφού πάντα στο μυαλό του υπάρχει μια σχετική… πολυκοσμία!. Η αιτία της αναποφασιστικότητας του είναι ότι ζυγίζει το καθετί, γιατί πολύ απλά πρέπει να είναι τέλειο.

Αυτή η διστακτικότητα του όμως μπορεί να είναι αρκετά ερεθιστική εισαγωγή στην τέχνη της αποπλάνησης του. Ξέρει πώς να χαϊδέψει το κορμί μιας γυναίκας. Είναι επινοητικός, στοργικός και υπομονετικός και οτιδήποτε ευχαριστεί εσάς ευχαριστεί κι εκείνον .

Αν δεν είστε ανυπόμονες θα σας οδηγήσει σ’ έναν κόσμο εξερεύνησης των αισθήσεων επίμονα, αργά και με περισσότερη διάρκεια απ’ ότι μια γυναίκα ζητά.

Δώστε στον λάτρη της τέχνης μέλι, για να… ζωγραφίσει με δεξιοτεχνία ορισμένα μέρη του κορμιού σας η και ολόκληρο το σώμα σας και θα έχετε πολύ ερεθιστικά αποτελέσματα. Αλλά και μια πλούσια εφαρμογή στο δικό του σώμα θα είχε εξαίσια αποτελέσματα, αφού η θηλυκή φύση του άνδρα Ζυγού είναι πάντα ενεργή. Το μέλι ήταν γνωστό από την αρχαιότητα για τις αφροδισιακές του ιδιότητες και με δύο κουταλιές το πρωί και το βράδυ αποτελεί άριστη τονωτική και σεξουαλική τροφή. Είναι εύπεπτο και επομένως μια εξαιρετική πηγή άμεσης ενέργειας. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. 

Το μέλι έχει χρησιμοποιηθεί επίσης ως μια ενδιαφέρουσα «επικάλυψη» σε στοματικές σεξουαλικές πρακτικές και ως μέσο για την επίτευξη καλύτερης τριβής στον έρωτα, σε εκείνες τις στιγμές που η γυναίκα ή και ο άνδρας μπορεί να χρειάζονται είτε μεγαλύτερη λίπανση, είτε μια γλυκύτερη γεύση…

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Ζυγό

 

Πηγή