Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι: Οι αφροδισιακές τροφές του Τοξότη

Αν θέλετε να σαγηνέψετε και να παρασύρετε τον ερωτικό σας σύντροφο που είναι Τοξότη σε… μαραθώνιους ερωτικής παραζάλης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τροφές που είναι διαποτισμένες με αφροδισιακές ιδιότητες και να διεγείρετε τα πάθη τους.

Γυναίκα Τοξότης

Σκανταλιάρικο θηλυκό, γεμάτο εγκάρδιο χιούμορ και ενθουσιασμό. Θα μπορούσε να είναι η ιδανική σύντροφος για μια ζωή που την ζεις μέρα με την ήμερα, αν δεν ήταν τόσο …επιπόλαια  και λάτρης της ελευθερίας.

Το σεξουαλικό πεδίο της έχει ανάγκη από διασκέδαση και ευθυμία αλλά μην σας μπαίνει στο μυαλό ότι ερεθίζεται τόσο πολύ με τους πειραματισμούς. Περισσότερο έχει την τάση να πειράζει τον εραστή της σε σημείο να χάνει τον έλεγχο του, ενώ σε περίπτωση που δεν της δώσει αυτό που θέλει είναι ικανή να συνεχίσει μόνη της. Έτσι απλά.

Η βασική της δυσκολία είναι ότι δεν μπορεί να δοθεί ολοκληρωτικά σε μια εμπειρία και παρότι απολαμβάνει το σεξ, αρέσκεται στο να… πηδά από την μια περιπέτεια στην άλλη εκφράζοντας έτσι και την παιδικότητα της.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Οι πολλαπλοί, έστω και ατελείς οργασμοί που μπορεί να έχει μια Τοξοτίνα, μπορεί να βοηθηθούν με ένα από τα αρχαιότερα αφροδισιακά, το γλυκάνισο, που κυβερνάται από τον Δια. Το γλυκάνισο περιέχει μια ουσία, την ανηθόλη, σε ποσοστό περίπου 80% και οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως η χρήση του στο μαγείρεμα και το πιπίλισμα των σπόρων του αυξάνει την ερωτική επιθυμία.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα Τοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Πιστεύεται ότι η ανηθόλη, δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογόνα δράση. Επίσης λειτουργεί και ως θεραπευτικό κατά της ανικανότητα και της σεξουαλικής απομάκρυνσης. 
Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε με αλκοόλ, είτε με διάφορους χυμούς και φρούτα.

Άντρας Τοξότης

Είναι ένας αισθηματίας που μπλέκει το ρομάντζο με το χιούμορ αλλά …αποφεύγει να δεσμεύεται. Είναι εύθυμος, πνευματώδης, γοητευτικός και βλέπει την κάθε ημέρα σαν μια νέα ευκαιρία για να μάθει καινούργια πρόσωπα, να κάνει νέες επαφές, να ζήσει νέες εμπειρίες.

Γι’ αυτό να θυμάστε πως παρότι είναι ένας ειλικρινής άνδρας και μπορεί να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να σας εξερευνήσει και να σας βοηθήσει να αναπτυχτείτε μην τον θεωρήσετε ποτέ δεδομένο. Ακόμη και παντρεμένος, κατά βάθος παραμένει ένας εργένης έτοιμος πάντα για νέες περιπέτειες.

Η ιδιότητα του «εξερευνητή» πάντως τον ακολουθεί και στην κρεβατοκάμαρα του –η οποιοδήποτε μέρος μπορεί κάποιος να φανταστεί- και θα είναι από τους πρώτους που θα δοκιμάσει μια στάση η κάποιο κόλπο. Είναι αρκετά ορμητικός, έχοντας όμως συνήθως ένα μικρό …ελάττωμα. Κάνει έρωτα μια φορά και δίνει περισσότερη έμφαση στα προκαταρκτικά, στο φλερτ, στο κυνήγι. Εδώ η ποιότητα αντικαθιστά την ποσότητα (κάτι είναι κι αυτό!)

Δώστε στον Καζανόβα κύριο Τοξότη κεράσια και μην αφοπλιστείτε, αν το ζωηρό και διασκεδαστικό του μυαλό σκεφτεί να σας προσφέρει μια εξίσου γαργαλιστική σκηνή όπως στις «9 ½ Εβδομάδες». Τα κεράσια είναι πλούσια σε φυτοστερόλες, και  έρευνες έχουν δείξει ότι η πρόσληψη επαρκών ποσοτήτων φυτοστερολών, οδηγεί στη μείωση των επιπέδων ολικής χοληστερόλης στο αίμα.

Η χοληστερόλη είναι μια ουσία που φράζει τις αρτηρίες και κατ’ επέκταση συμβάλλει στη μείωση της στυτικής ικανότητας των αντρών. Εάν αναλογιστούμε ότι το πέος στη στύση του, χρειάζεται δεκαπλάσια ποσότητα αίματος, αντιλαμβανόμαστε την καταλυτική σημασία που παίζουν τα κεράσια στην σεξουαλική δραστηριότητα, αφού βοηθούν τον οργανισμό να διατηρεί τη χοληστερόλη σε φυσιολογικά επίπεδα.

Διάβασε επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν «μπλέξεις» με άντρα Τοξότη

 

Πηγή