Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Παθιασμένο, δυνατό, ρομαντικό; Ποιο είδος έρωτα θέλεις να ζήσεις;

Ο καθένας και η καθεμιά μας έχει άλλες προσδοκίες, άλλες επιθυμίες και παίρνει χαρά και ικανοποίηση με διαφορετικό τρόπο. Εμείς στο άρθρο αυτό, χωρίσαμε τα ζώδια δε 4 κατηγορίες. Ποια είναι αυτά που θέλουν πάθος στον έρωτα; Ποια θέλουν έναν δυνατό έρωτα, ποια θέλουν να ζήσουν έναν εγκεφαλικό και ποια είναι τα πιο ρομαντικά από όλα; Για πάμε να τα δούμε:

ΚΡΙΟΣ, ΛΕΩΝ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΤΑΥΡΟΣ

Πάθος, πάθος και πάλι πάθος! Αυτά τα τέσσερα ζώδια θέλουν έναν έρωτα όλο τρέλα! Ο πόθος στην σχέση τους ξεχειλίζει, το ίδιο και η ζήλια, ενώ η διεκδίκηση και η τελική νίκη τα κάνει να νιώθουν «ζωντανά». Σε αυτό το παιχνίδι κερδίζουν σχεδόν πάντα, εξ αιτίας του πείσματος και της αντοχής τους.

Το «όχι» θα το ακούσουν πολύ σπάνια κι αν το ακούσουν, δε θα το λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Όλα αυτά τα στοιχεία τα βγάζουν τόσο στην καθημερινή ζωή τους, όσο και στο… κρεβάτι τους. Παίρνουν «φωτιά» τα σεντόνια τους!

❤ Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΤΟΞΟΤΗΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ζώδια, τα οποία έχουν ανάγκη, πάνω από όλα, να ζήσουν έναν δυνατό έρωτα στην ζωή τους που θα τα κάνει να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Θέλουν αυτό το συναίσθημα που σε καθηλώνει, σε βγάζει από τα καθιερωμένα και που δίπλα στον συγκεκριμένο άνθρωπο νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ανίκητος και να καταφέρεις τα πάντα! Είναι άτομα που -παρά τα όσα πιστεύουν οι περισσότεροι για εκείνα- μπορούν να ζήσουν μαγικές στιγμές και ο έρωτας πραγματικά να τους πάρει τα μυαλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν υπάρχει «μυαλό» τα ζώδια αυτά δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτούν. Είναι άτομα που για εκείνα η εξυπνάδα, το χιούμορ, η πνευματική καλλιέργεια, οι γνώσεις κι η ευστροφία παίζουν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο. Μπορούν να προσπεράσουν την όποια εξωτερική εμφάνιση, αρκεί να τους μαγέψει κάποιος/α με το πώς σκέφτεται και επικοινωνεί. Είναι ζώδια του αέρα και είναι εγκεφαλικά. Αν δεν ερεθίσεις… τη σκέψη τους, δε θα αγγίξεις την καρδιά τους.

ΖΥΓΟΣ, ΙΧΘΥΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αυτά τα ζώδια το συναίσθημα περισσεύει. Είναι σαν να κυλά στις φλέβες τους. Θέλουν στην ζωή τους έναν έρωτα στον οποίο ο ρομαντισμός να κυριαρχεί. Να ζήσουν το παραμύθι με τον πρίγκιπα και το λευκό άλογο ή την πριγκίπισσα και τον ιππότη αντίστοιχα, το happy end. Είναι άτομα που στην ζωή τους η αγάπη, ο έρωτας, η τρυφερότητα, οι αγκαλιές, το δόσιμο και οτιδήποτε γλυκό και ρομαντικό είναι τα πλέον βασικά στοιχεία και χωρίς αυτά είναι δυστυχισμένα. Είναι ζώδια που πιστεύουν στην αιώνια αγάπη, στις αδερφές ψυχές και στο για πάντα μαζί!  

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα ζευγάρια του ίδιου ζωδίου είναι τα πιο πετυχημένα

Οι 4 μονογαμικοί άντρες του ζωδιακού

Αυτά τα ζώδια θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις το παρελθόν


Πηγή