Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ποια ζώδια δεν πτοούνται από τη… χυλόπιτα;

«Μου έριξε άκυρο», «με Χωσε» «έφαγα χυλόπιτα», φράσεις που λίγο πολύ όλοι και όλες έχουμε πει ή ακούσει έστω και μια φορά στη ζωή μας, όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση από αυτόν/η που μας αρέσει. Σίγουρα για κάποια ζώδια είναι δύσκολο να το χωνέψουν και να συνεχίσουν παρακάτω, αλλά για άλλα, μιας και ο έρωτας είναι παιχνίδι, που χάνεις ή κερδίζεις είναι πιο εύκολο. Μάλιστα, δεν αποθαρρύνονται και λίγο μετά ψάχνουν για αλλού πορτοκαλιές. Ποια ζώδια είναι αυτά που δεν χαμπαριάζουν από μια χυλόπιτα; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα λόγια του συνήθως πείθει ακόμα και Εσκιμώο να αγοράσει ψυγείο, πόσο μάλλον τον άντρα ή τη γυναίκα που θέλει. Δεν συνηθίζει να τρώει χυλόπιτα, αν όμως έρθει αυτή η άχαρη στιγμή, αντιδρά πολύ γρήγορα και το ρίχνει στην τρελή.

Η πιο πιθανή ατάκα: Καλά, δε θα κλάψουμε κιόλας! Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου, επειδή έχουμε πολλά κοινά. Δεν τρέχει κάστανο. Πάμε γι’ άλλα.

Και το εννοεί…

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ*

ΖΥΓΟΣ

Είναι το ζώδιο που φλερτάρει όσο κανένα άλλο, όπου βρεθεί. Οπότε, αν το δούμε στατιστικά, είναι πολύ πιθανό να έχει φάει και τις περισσότερες χυλόπιτες. Δεν την ευχαριστιέται σαφώς, αλλά δε θα τα βάψει και μαύρα. Το μοναστήρι να ‘ναι καλά… Ξέρει, άλλωστε, ότι αργά ή γρήγορα θα του κάτσει αυτό που θέλει.

Η πιο πιθανή ατάκα: Τώρα που το ξανασκέφτομαι, χάρη μου έκανες! Άνθρωπο που δεν έχει καλό γούστο και προτιμά τα δεύτερα, να τον βράσω! Ξέχνα το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για το γνήσιο Τοξότη όλα στη ζωή είναι ένα τυχερό παιχνίδι. Έτσι και στον έρωτα, οι πιθανότητες να κερδίσεις ή να χάσεις είναι 50-50! Θα φλερτάρει, θα ρισκάρει και δε θα χαλαστεί, αν φάει χυλόπιτα γιατί το έχει ήδη υπολογίσει σαν ενδεχόμενο και μάλλον θα το ρίξει στην πλάκα. Στην τελική, έχει κι αλλού πορτοκαλιές….

Η πιο πιθανή ατάκα: Χα, το ‘ξέρα αλλά είπα να το ρισκάρω. Έπρεπε να είχα βάλει στοίχημα! Τα λέμε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δε χωνεύει εύκολα μια χυλόπιτα γιατί έχει κι αυτός ένα κρυμμένο εγωισμό που τον εμποδίζει να δεχτεί ότι κάποιο άλλο άτομο δεν τον θέλει. Όμως, επειδή είναι ζώδιο που ζει στο… μέλλον κι όχι στο πριν ή το τώρα, εύκολα την ξεπερνά και πάει παρακάτω. Άσε που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη…

Η πιο πιθανή ατάκα: Εντάξει μωρέ, δεν τρέχει τίποτα. Επειδή θεώρησα ότι καταλαβαινόμαστε είπα να στο προτείνω. Αν θες όμως, μπορούμε να γίνουμε φίλοι…

Διάβασε επίσης:

Οι έρευνες μίλησαν! Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια ζωδίων για σχέση!

Ο χωρισμός με αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού είναι επεισοδιακός


Πηγή