Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ποια ζώδια ξεπερνούν γρήγορα έναν χωρισμό και ποια κολλάνε άσχημα;

Κάποια ζώδια κολλάνε άσχημα με τον/την πρώην τους ή αρνούνται να περάσουν στο επόμενο στάδιο, μετά από έναν χωρισμό. Άλλα, πάλι, συνέρχονται σύντομα και συνεχίζουν να ζουν, αφήνοντας πίσω τους ό,τι πήγε στραβά!

Ποιο ζώδιο το ξεπερνάει γρήγορα (και γιατί) και ποιο όχι;

Οι «πόνεσα κι έκλαψα, αλλά σε ξεπέρασα»

Κριός: ΟΚ, θα πληγωθεί, θα του στοιχίσει, αλλά δεν ξεχνάει πως η ζωή συνεχίζεται και οφείλει, όσο κι αν πονάει, να πάρει τη χάρη του και να προχωρήσει. Εκτός κι αν μιλάμε για Κριό με πολύ Ταύρο ή Ιχθύ μέσα του. Εκεί αλλάζει η συνταγή και τράβα να διαβάσεις παρακάτω!

Δίδυμοι: Μπορεί να ακούγεται φυσικό για έναν Δίδυμο να προχωρήσει και πολλοί -πάω στοίχημα- ότι τον είχατε χώσει στη λίστα, διαβάζοντας την επικεφαλίδα του άρθρου και μόνο. Κι όμως, ο Δίδυμος είναι συναισθηματικός, αλλά και απίστευτα προσαρμοστικός. Προσαρμοστικός, όχι αναίσθητος, ΟΚ;

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Λέων: Εντάξει, άνετα θα έμπαινε στην από κάτω ομάδα, αλλά ο Βασιλιάς, επειδή διαθέτει αρκετή αυτοπεποίθηση και παρ’ όλο που δεν αγαπάει και πολύ τις αλλαγές, δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει, ιδιαίτερα εάν βρίσκεται σε μια τοξική σχέση. Εκεί, φυσικά και θα κοιτάξει να προφυλάξει τον εαυτό του και πολύ καλά κάνει!

Τοξότης: Μπορεί να αγαπάει με πάθος κι εμμονή Σκορπιού (ιδιαίτερα κι αν έχει και λίγο Σκορπιό μέσα του), αλλά παραείναι περήφανος κι ανεξάρτητος για να μείνει εκεί που δεν τον θέλουν. Bye κι arrivederci!

Υδροχόος: Σχεδόν τα ίδια με τον Τοξότη, με τη μόνη διαφορά ότι τούτος εδώ μπορεί να είναι δύσκολο να τον καπαρώσεις, αλλά, όταν βρεθεί σε σχέση, το παιδεύει το θέμα και επενδύει πολύ συναισθηματικά. Όμως, αν στραβώσει το πράγμα ή του ζητήσεις να χωρίσετε, θα εξαφανιστεί, έτσι για σου κόψει τον τσαμπουκά!

Οι «θέλω τον χρόνο μου» και μπορεί και να κολλήσουν άσχημα με τον/την πρώην

Ταύρος: Εκεί που άραξε, εκεί θέλει να μείνει. Η σταθερότις σε όλο της το μεγαλείο. Αν τον/την χωρίσεις, παίζει και να μείνει συναισθηματικά ακίνητος για μερικές δεκαετίες! Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Καρκίνος: Απορώ γιατί πρέπει να γράψω τα αυτονόητα για αυτόν τον τύπο: Του ράγισες την καρδούλα; Κατ’ αρχάς, η μόνη και σωστή εκδίκηση είναι ότι θα ζήσεις για να το μετανιώσεις! Αλλά μέχρι να το μετανιώσεις, εκείνος ένα κολληματάκι θα το φάει για πρωινό!

Παρθένος: Δεν ανοίγεται που δεν ανοίγεται εύκολα, δεν το έχει και με την κοινωνικότητα/φλερτ/κτλ, περιμένεις πραγματικά ότι θα ξαμοληθεί να ψάχνει αντικαταστάτη/αντικαταστάτριά σου αύριο το πρωί; Ούτε με σφαίρες. Θα μείνει εκεί που είναι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας!

Ζυγός: Αφού θέλει να είναι ζευγαρωμένος, λέμε, τι πας και τον χωρίζεις και φέρνεις αναστάτωση στο γλυκό του φίνο και τέλειο σύμπαν; Άντε να δω πως θα ξεκολλήσεις τώρα. Καλά διάβασες: ΕΣΥ πως θα ξεκολλήσεις, που αυτός είναι τόσο γλύκας και δεκτικός, που μπορεί, μετά τον χωρισμό, να καταλήξετε να μετακομίζετε ξανά μαζί, έτσι, για ευκολία βρε!

Σκορπιός: Τόσο πάθος και λάθος κουβαλάει ο ζωδιακός ψυχοβγάλτης να τα πετάξει στα σκουπίδια, δηλαδή; Ε, όχι! Άσε τον τώρα να αυτοτιμωρηθεί και λιγουλάκι, για να νιώσει άνθρωπος! Βασανίσουυυυυυυυυυυυυυυυυ!

Αιγόκερως: Βασικά, αυτός ο σκληρός τύπος είναι μούρλια οικογενειάρχης. Σαν τον αντίποδά του τον Καρκίνο, εκεί θέλει να καταλήξει. Μπορεί να ήταν και 15, όταν κάνετε σχέση, αλλά η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ του είναι, αν τους βγεις καλός/η, να σε κάνει πατερούλη/μανούλα! Αν πάλι χωρίσετε (ενώ σε θέλει), δεν τον βλέπω να τη βγάζει καθαρή! (Αχ, θα τρελαθώ! Έχει καρδιά το παγόβουνο!)

Ιχθύς: Οριακά το βάζω σε αυτή την κατηγορία διότι το αγαπημένο μας Ψάρι πότε είναι εύκολο στο να ξεκολλήσει από εκεί που δεν το θέλουν και πότε τρώει συναισθηματικό σκάλωμα, καθώς ο ευαίσθητος συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να συντριβεί με μια βαριά λέξη. Κι εκεί αρχίζουν τα δράματα: αυτολύπηση, κλείσιμο στον εαυτό του κι όλα τα ωραία… Ουφ, δεν βγάζω άκρη με δαύτον!

Διάβασε επίσης

Ζώδια και χωρισμός: O καλύτερος τρόπος για να δώσεις τέλος στη σχέση σου

Πώς απαντούν τα ζώδια σε έναν χωρισμό;

 


Πηγή