Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πόσο επηρεάζεται η σχέση, αν οι Σελήνες σας δεν ταιριάζουν;

Τα τετράγωνα στα μεταβλητά ζώδια 

Αναφορικά με τη σχέση, τα τετράγωνα των Σεληνών των δύο μελών της είναι μάλλον η πιο «εύκολη» περίπτωση, αφού η προσαρμοστικότητα των ζωδίων επιτρέπει μια ομαλότερη-αν και με ασταθείς ή κυμαινόμενες συνθήκες- συμβίωση.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν, ιδιαίτερα ανάμεσα σε ζωδιακές θέσεις που είναι «τετραγωνισμένες».
Μια Σελήνη στην Παρθένο είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με τα …παιχνιδίσματα της Σελήνης στον Τοξότη, αλλά και με την εντελώς διαφορετική αίσθηση για την τάξη και την οργάνωση. Και αντίστροφα, η Σελήνη στον Τοξότη νοιώθει πως περιορίζεται βάναυσα από τους νόμους, τους κανόνες και τις …ιδιοτροπίες της Παρθένου.

Η Σελήνη στους Διδύμους συμμετέχει και συχνά σπαταλιέται στην καθημερινότητα, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ούτε η Σελήνη στην Παρθένο, που θέλει λιγότερα λόγια, ησυχία και περισσότερη δουλειά, ούτε βέβαια εκείνη των Ιχθύων, που στην …έσχατη άμυνα της αποσύρεται στο δικό της πιο εσωτερικό κόσμο.
Η αδράνεια, το κλίμα μυστηρίου και η …αδιαφορία για τα εγκόσμια της Σελήνη στους Ιχθύς δεν αρέσουν βέβαια ούτε στις Σελήνες του Τοξότη ή των Διδύμων, που αφού πρώτα ικανοποιήσουν την περιέργειά τους, ύστερα θα αναχωρήσουν για …άλλες πολιτείες.

Ανεξάρτητα όμως με τα προβλήματα, μιας ενδεχόμενης συμβίωσης, παντού και πάντα υπάρχουν και πλεονεκτήματα.
Αναμφίβολα πολλές από τις παραπάνω συγκρούσεις ή αντιθέσεις μπορούν να αποφευχθούν ή -ακόμα καλύτερα- να βρουν μια δημιουργική διέξοδο, λειτουργώντας συμπληρωματικά σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από κάποιο γνωστικό αντικείμενο.
Τότε το τετράπτυχο «πληροφορία, λειτουργικότητα, γνώση και έμπνευση» βρίσκει το δημιουργικό του δρόμο. 

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή