Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής που εξουσιάζει τη λογική, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις του. Ως κυρίαρχος πλανήτης του, τον εφοδιάζει με ευγλωττία, ρητορική ικανότητα και ευμεταβλησία. Αν και πολύ εκφραστικός δεν είναι αισθησιακά τρυφερός μιας και λειτουργεί εγκεφαλικά ενώ αρκετά συχνά η ασυνέπεια, η διασκόρπιση και οι θυελλώδεις ρυθμοί ζωής συγκαταλέγονται στα μειονεκτήματα του.

Αστρολογικά, η μεταξύ τους ερωτική ένωση θεωρείται πολύπλοκος συνδυασμός καθώς οι συνδετικοί κρίκοι της σχέσης είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Αυτό συμβαίνει διότι ο διαφορετικός τρόπος αντίληψης και φιλοσοφίας δυσχεραίνουν την ανταλλαγή ιδεών και συναισθημάτων. Ο σύντροφος Δίδυμος έχει πολλές ασχολίες, δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς και διαθέτει μεγάλο κύκλο γνωριμιών που του απορροφούν πολύ χρόνο και αρκετές φορές αδυνατεί να ανταποκριθεί με συνέπεια. Για τάξη και οργάνωση δεν το διαπραγματεύεται στο ελάχιστο καθώς η πολύπλευρη φύση του δεν του επιτρέπει τη συγκέντρωση και την σοβαρότητα που θα θέλατε. 

Ακόμα και στην ερωτική κλίνη δυσκολεύονται να εναρμονιστούν καθώς ο Αιγόκερως αναζητά τον αισθησιασμό και την τρυφερότητα που θα τον ξεκουμπώσει ενώ το ταίρι Δίδυμος επιθυμεί πρώτα μια πνευματική διέγερση και ευχαριστιέται ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια χωρίς μεθοδικότητα και βραδύτητα.

Αν η εφηβική στάση του Δίδυμου καταφέρει να ξυπνήσει το παιδί που κρύβει μέσα του ο Αιγόκερως, με την προΰπόθεση ότι ο δεύτερος δεν θα παίξει τον ρόλο του καθοδηγητή, τότε και μόνο τότε θα μπορέσουν να ζήσουν ένα όμορφο έρωτα χωρίς όμως να απαλλαγούν ποτέ από το άγχος για τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια. 

 

 

Πηγή