Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Λέοντα;

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος, το σώμα που κυβερνά αυτό το ζώδιο εξουσιάζει τη θέληση, την εξουσία και τη ζωτικότητα. Ως εκ τούτου τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι η ευθυμία, η εγκαρδιότητα, αποφασιστικότητα και η σταθερότητα. Όπως και εσείς είναι φιλόδοξοι και κυνηγούν την επιτυχία.

Η μεταξύ σας σχέση μπορεί να ξεκινήσει με του καλύτερους οιωνούς καθώς η αφοσίωση και η πίστη του συντρόφου Λέων, σας εξαφανίζει τα άγχη και τις φοβίες κα περιορίζει τη φιλυποψία σας. Επίσης, η εξωστρέφεια και η ευθυμία του φέρνουν το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και σας χαρίζουν ευτυχία και χαρά.

Στο κρεβάτι με έναν Αιγόκερω

Επιπλέον, η ερωτική σας ένωση είναι ανταγωνιστική και φέρνει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μονοπάτια του πάθους και της ηδονής. Αν και θα έχετε την αίσθηση ότι ορίζετε την κατάσταση στην πραγματικότητα η τελετουργία του σεξ που θα ζείτε με το ταίρι Λέων σας θα οδηγεί να παραδοθείτε στα βαθύτερα ένστικτα της ερωτικής ορμής. 

Τέλος, αν δεχτείτε ότι του αρέσει να κλέβει την παράσταση, να είναι δηλαδή το επίκεντρο της προσοχής χωρίς να νιώθετε μειονεκτικά τότε αυτή η ερωτική σχέση μπορεί να γίνει πανίσχυρη

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Κριό;


Πηγή