Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ταύρο;

Η κρυφή ρομαντική πτυχή του Αιγόκερω ανοίγεται και ξεδιπλώνεται χάρη στο ερωτικό ταμπεραμέντο του συντρόφου Ταύρου που και εκείνο με τη σειρά του αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. 

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την κτήση και την ευχαρίστηση και του χαρίζει ομορφιά και αισθησιασμό. Η γήινη φύση αποτελεί κοινό γνώρισμα μεταξύ τους και ως εκ τούτου η αρμονική συνύπαρξή και ερωτική ευχαρίστηση θεωρείται δεδομένη.

Ο εκπρόσωπος του Ταύρου δείχνει υπομονή και επιμονή μέχρι να κατακτήσει τη μοναχική καρδιά του Αιγόκερω και του δείχνει αγάπη και ευγένεια, συναισθήματα δηλαδή που του προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία και ηρεμία. Η αισθησιακή του υπόσταση τον εξιτάρει ενώ η ζεστή και τρυφερή του φύση καταφέρνει να τον θερμαίνει και στις πιο παγερές του στιγμές. 

Η τάξη και η οργάνωση αποτελούν τη βάση του Αιγόκερω για μια αρμονική καθημερινή ζωή και μια επιτυχημένη ερωτική σύνδεση καθώς καλύπτει τις ανάγκες του και προάγει τις φιλοδοξίες του. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα πρωτοστατήσει στη σχέση και θα συμπαρασταθεί στο άλλο του μισό προκείμένου να κυνηγήσει τα όνειρα του και να ανεβούν μαζί τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Γεγονός, που το ταίρι Ταύρος εκτιμά και ανταποδίδει με την πίστη και την αγάπη προς το Αιγοκερίσιο πρόσωπο.

 

 

Πηγή