Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Τοξότη;

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο κυβερνήτης του ο Δίας, πλανήτης της διεύρυνσης και της γενναιοδωρίας τον προικίζει με αισιοδοξία και πίστη για τη ζωή. Από τη φύση του ενθουσιώδης και εξωστρεφής μεταδίδει τη χαρά και προσφέρει έμπνευση και γνώση. 

Ο σύντροφος Τοξότης είναι ιδανικός για να διδάξει σ’ έναν Αιγόκερω πως να χαίρεται τη ζωή και να πιστεύει στους ανθρώπους. Έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει το κρυμμένο ψυχικό πλούτο του  Αιγόκερω και να του προσφέρει ερωτική συγκίνηση. Με διαισθητική γνώση του μέλλοντος μπορεί να τον συναρπάζει με τις γνώσεις του και να του προσφέρει ευκαιρίες για διεύρυνση και εξέλιξη. 

Αν ο Αιγόκερως αποφύγει να του επιβάλει τις δικές του πεποιθήσεις και δεν περιφρουρήσει την ελευθερία του, τότε μπορεί να ζήσει μαζί του χωρίς προβληματισμούς. Ένας Τοξότης δεν θα ασχοληθεί με θέματα πρακτικής φύσεως π.χ. την πληρωμή λογαριασμών ή τη φροντίδα για οικονομική εξασφάλιση. Αυτά είναι τα  πεδία του Αιγόκερω, όπου μπορεί να διοχετεύσει την ελεγκτική του διάθεση. 

Τέλος, για να επιλέξει ο Αιγόκερως για ταίρι του έναν Τοξότη χρειάζεται να είναι διατεθειμένος/η να κάνει ένα ταξίδι στο άγνωστο και στο απρόβλεπτο, με συνοδοιπόρο έναν λάτρη της περιπέτειας που θα του εμπνέει εμπιστοσύνη να τον ακολουθήσει. 

 

Πηγή