Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Υδροχόο;

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ουρανός που συμβολίζει την επανάσταση και την πρόοδο και τον προικίζεί με εφευρετικότητα. Η αέρινη φύση του, του προσδίδει κοινωνικότητα και του παρέχει νοητικές δεξιότητες. 

Η ανοιχτή καρδιά το συντρόφου Υδροχόου, σας έλκει από την πρώτη στιγμή καθώς γοητεύεστε από το ενδιαφέρον και την επιθυμία να βρει πρωτότυπους τρόπους να σας ευχαριστήσει. Οπαδός της αλήθειας, δεν θα σας κρύψει ποτέ τις σκέψεις και ούτε θα χρειαστεί να τον αμφισβητήσετε. 

Η ελευθεριότητα και η πρωτοτυπία στο σεξ από τη μία θα έρθει σε αντιπαράθεση με τις αναστολές και τα ταμπού σας αλλά από την άλλη θα ικανοποιήσει την ηφαιστειώδη γενετήσια ορμή. Γενικότερα θα υπάρχει ένα κλίμα αντιπαράθεσης σχετικά με τις απόψεις που έχετε υιοθετήσει και θεωρεί συντηρητικές και πεπαλαιωμένες αλλά από την άλλη θα δείχνει όλη την καλή διάθεση να σας εξηγήσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

Εσείς ως Αιγόκεροι, ίσως χρειάζεται να ακολουθείτε το ταίρι σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς δεν αγαπά την απόσυρση και την απομάκρυνση από το κοινωνικό σύνολο. Αν πάλι μπορέσετε να του έχετε εμπιστοσύνη και τον αφήνετε να πάει χωρίς μουρμούρα, γκρίνια, δυσανασχέτηση και καχυποψία θα είναι ακόμα καλύτερα. 

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

 
 

Πηγή