Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Αιγόκερω;

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος, που είναι κυβερνήτης του, του προσδίδει σοβαρότητα και υπευθυνότητα Είναι εστιασμένος μόνιμα στην επαγγελματική του αναρρίχηση και εργάζεται σταθερά και επίμονα για την κοινωνική του προβολή και καταξίωση. Πολλές φορές εμφανίζεται λιγομίλητος, ίσως ψυχρός και απόμακρος κρύβοντας τη ρομαντική του πτυχή. Αν και στην πραγματικότητα, απλά δεν αντιδρά εύκολα στα εξωτερικά ερεθίσματα.

Εσείς ως Ζυγοί είστε πολύ πιο άνετοι και φιλικοί και προσπαθείτε να τον πλησιάζετε με τρόπο γλυκό και τρυφερό. Εκείνος έλκεται από την χαρούμενη και εξωστρεφή φύση σας αλλά αργεί να κάνει βήματα ωσότου είναι σίγουρος ότι μπορείτε να αποτελέσετε ένα ασφαλή σύντροφο. Αρκετές φορές η μεταξύ σας συνύπαρξη φαντάζει ίσως φαντάζει ανέφικτη και μάταιη. Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεται είναι σωστός συντονισμός στην επικοινωνία. Είναι αναγκαίο να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και να σέβεστε από κοινού το χρόνο και τις πεποιθήσεις του άλλου. 

Τέλος, αν και αρκετές φορές θα κουραστείτε και θα δυσαρεστηθείτε, σίγουρα θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα όταν θα απελευθερώσετε το φυλακισμένο παιδί που κρύβει μέσα του . Ο Καζαντζάκης είχε πει κάποτε πως ο δρόμος για την πύλη του παραδείσου περνά μέσα από τον πάτο των καζανιών της κολάσεως!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Πόσο ταιριάζουν δύο Ζυγοί;

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ζυγός, όταν είναι σε σχέση

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή