Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης των Διδύμων, είναι ο Ερμής που σε συνδυασμό με το αέρινο στοιχείο, του προσδίδει γρήγορη αντίληψη και εξυπνάδα.

Η αναπτυγμένη νοημοσύνη και το χιούμορ του Διδύμου , είναι τα στοιχεία που σας ενώνουν ευθύς εξαρχής καθότι ταιριάζουν με το ανεξάρτητο πνεύμα σας και καλύπτουν την ουσιώδη ανάγκη σας για επικοινωνία στη σχέση. 

Η σχέση με ένα Δίδυμο είναι σίγουρα ιδανική και αποτελεί σταθμό στη ζωής σας. Μαζί του νιώθετε ευχάριστα, όμορφα και τα πάντα είναι χρωματισμένα με τα παλ χρώματα του αέρινου έρωτα και του ρομαντισμού.

Βέβαια, κάποιες φορές ίσως προκύπτουν θέματα που αν και σας ενοχλούν δεν δίνετε μεγάλη έκταση . Συνήθως προκύπτουν επειδή οι Δίδυμοι είναι σαν τον αέρα που φυσά δηλαδή έχουν την τάση να διασπώνται και να συμπεριφέρονται είτε επιπόλαια είτε παιδιάστικα.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Από την άλλη εσείς, ως Ζυγοί, δίνετε μεγάλη σημασία στη γνώμη του κόσμου και ίσως έρχεστε σε δύσκολη θέση με κάποιες ενέργειες που δηλώνουν ασυνέπεια ή διάθεση επίκρισης. 

Παρόλα αυτά, αξίζει να τονιστεί ότι οι ερωτικές συγκινήσεις και η ανυπέρβλητη έλξη που βιώνετε με αυτό το σύντροφο είναι μοναδικές και χαράζονται ανεξίτηλα στο μυαλό και τη ψυχή σας.

 Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή