Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Καρκίνο;

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια και την ασφάλεια ενώ σύμβολο του είναι ο κάβουρας που υποδηλώνει την ανάγκη για εξάρτηση και προσκόλληση σε ανθρώπους και καταστάσεις. Είναι ευαίσθητος, τρυφερός, στοργικός και συνάμα υπερβολικά ρευστός, διφορούμενος και εύθικτος.

Η σχέση μεταξύ σας είναι περίπλοκη και σε αρκετά σημεία εναντιώνεται στον τρόπο ζωής του καθενός. Ο Καρκίνος αγαπά την ασφάλεια που του παρέχει η σχέση και αναζητεί ένα σύντροφο που να αποτελεί το πρότυπο της σημαντικής οικογενειακής φιγούρας με την οποία έχει μεγαλώσει. Από την άλλη εσείς οι Ζυγοί, ενώ είστε συντροφικοί, έχετε άλλα πρότυπα σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις και συχνά αδυνατείτε να κατανοήσετε την ανάγκη του για αγκίστρωση.

Επιπλέον, αντιμετωπίζει και διυλίζει τη ζωή κυρίως με το συναίσθημα ενώ εσείς εξετάζετε τα πάντα υπό το πρίσμα της λογικής. Αρκετές φορές, λοιπόν, θα βρεθείτε να σας αναλύει θέσεις και επιχειρήματα ανάλογα με τη συναισθηματική του κατάσταση, γεγονός που θα χαλάει την εικόνα που έχετε για την επικοινωνία στη σχέση.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι λόγω της αέρινης και λογικής σας φύσης, κατά βάθος έλκεστε από άτομα που δίνουν προτεραιότητα στα συναισθήματα, όσο και αν θεωρητικά δεν ταιριάζετε. Επιπλέον, ως συγκαταβατικά και συντροφικά όντα, είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε για χάρη της αγάπης και του έρωτα. Αν έχετε τη διάθεση να κανακεύετε τον Καρκίνο και να του δείχνετε ότι τον έχετε ανάγκη, τότε τα πράγματα θα κυλήσουν εξαιρετικά καλά.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

 Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή