Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Σκορπιό;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που του προσδίδει μαγνητισμό και μυστήριο. Ο Σκορπιός έχει αδηφάγο και διεισδυτικό βλέμμα που είτε παγώνει είτε αγγίζει το βαθύ ένστικτο. Αναζητεί τα πάθη και την ερωτική δίνη που τον προτάσσει σε κίνδυνο, σε πόνο.

Ο μυστικοπαθής τρόπος επικοινωνίας του σας γοητεύει και σας παρασύρει στον ερωτικό κόσμο που απουσιάζει η λογική. Η αντίσταση στα παιχνίδια επιβολής τον διεγείρουν και σας κυνηγά λυσσαλέα μέχρι να σας κατακτήσει. Η πρωτόγονη φύση του, η απόλυτη κτητικότητα και η έλλειψη ανεκτικότητας δεν ταιριάζουν με την αέρινη, διαλλακτική και συγκαταβατική φύση σας.

Παρόλα αυτά, η ανυπέρβλητη έλξη, η περίπλοκη φύση του σας ελκύει και είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Από την άλλη, και ο Σκορπιός, που έχει την τάση να βασανίζει τον εαυτό του αλλά και τους άλλους, διεγείρεται από τον ακατάβλητο αγώνα που κάνει για να σας ελέγξει προκειμένου να εξυπηρετήσει τα βαθιά ή σκοτεινά του ένστικτα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι θέλει να έχει τον έλεγχο με κάθε τρόπο για αυτόν δηλαδή ισχύει «καλύτερα βασιλιάς στην κόλαση παρά υπηρέτης στον παράδεισο».

Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, λοιπόν, είναι το κλειδί στον αγώνα για συνύπαρξη και σύμπλευση.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

Διάβασε επίσης: 

Σχέσεις από απόσταση: Πώς να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα αναμμένη

Αυτό είναι το πιο γλυκό πράγμα που μπορείς να του πεις, ανάλογα με το ζώδιό του!

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Ζυγός, όταν είναι σε σχέση


Πηγή