Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ζυγός με τον Ταύρο;

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που συμβολίζει την ομορφιά, τον έρωτα και η οποία ταυτόχρονα εξουσιάζει και το ζώδιο του Ζυγού.

Η σχέση σας λοιπόν ξεκινάει με κοινό παρονομαστή τις ιδιότητες της Αφροδίτης. Πιο αναλυτικά, βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη για την τέχνη, την ευμορφία, την άνεση και την ευγένεια. Ρομαντικοί, χαριτωμένοι και καλαίσθητοι και οι δύο απολαμβάνετε στιγμές που τονίζουν την ερωτική, την όμορφη και την καλή πτυχή σας.

Παράλληλα, όμως εμφανίζετε ουσιώδεις και επισφαλείς διαφορές στον τρόπο σκέψης, αντίληψης και αντίδρασης. Ο Ταύρος από τη φύση του συντηρητικός και ρεαλιστής είναι κτητικός σε μία σχέση και ακλόνητος όσο αναφορά τις πεποιθήσεις του. Από την άλλη εσείς οι Ζυγοί είστε επιεικείς και αγαπάτε την ελευθερία στις ιδέες και στις επαφές. Η σταθερότητα του, λοιπόν, έως τα όρια του δογματισμού, αντιμάχεται την ανεκτικότητα ή την διαλλακτικότητά σας ανάλογα με την περίπτωση.

Ο δρόμος της συνύπαρξης είναι ανοιχτός αν μπορέσετε να καλύψετε της ανάγκες της αέρινης φύσης σας σε δραστηριότητες εκτός σχέσης ώστε να μην χρειαστεί ούτε να την περιστείλετε ούτε να την καταπιέσετε.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή