Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής ως κυβερνήτης δίνει έμφαση στην διανοητική και επικοινωνιακή του φύση τονίζοντας τον αεικίνητο και εφηβικό χαρακτήρα του. Στον έρωτα τον εξιτάρει να δοκιμάζει συνεχώς νέες εμπειρίες καθώς δύσκολα ικανοποιείται μόνο από μία σχέση.

Η ευστροφία και η πνευματική του ετοιμότητα ελκύουν εσάς τους Ιχθύς, καθώς νιώθετε ότι θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις υπερβατικές και διφορούμενες σκέψεις σας με κάποιον που δεν είναι απόλυτος και δέχεται τη σχετικότητα των πραγμάτων. Η ευελιξία που διαθέτετε αμφότεροι αποτελεί ένα σπουδαίο προσόν για να εναρμονιστείτε στην πολυπραγμοσύνη του συντρόφου σας και ο εκπρόσωπος των Διδύμων στην κυκλοθυμία σας.

Βέβαια σε καμία περίπτωση μην πιστέψετε ότι με παράπονα και κλάματα θα μπορέσετε να έχετε πίσω την καρδιά του, αν βαρεθεί και παραστρατίσει ή σας ζητήσει διακοπή της σχέσης. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το αλάνθαστο ένστικτό σας για να μην παγιδευτείτε στην ανία και την πλήξη που μπορεί να φέρουν τα παραπάνω αποτελέσματα.

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τα υπόλοιπα ζώδια;

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή