Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Ζυγό;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Η Αφροδίτη του χαρίζει προσωπική ομορφιά, χάρη, καλαισθησία και επιθυμία για ενοποίηση. Η υψηλή νοημοσύνη και η κοινωνικότητα είναι συνδεδεμένα με τον εκπρόσωπο Ζυγό, ο οποίος στον έρωτα αναζητεί την αρμονία και τη συντροφικότητα.

Αμφότεροι ρομαντικοί και ιδεαλιστές περνάτε όμορφα μαζί και αισθάνεστε άνετα και ευχάριστα. Η κοινωνική και διανοητική πλευρά του εκπρόσωπου Ζυγού αντισταθμίζουν την μοναχικότητα, την ευσυγκινησία και την εσωστρέφεια σας. Από την άλλη το ταίρι Ζυγός είναι αναποφάσιστο και εσείς αρκετές φορές διακατέχεστε από αβεβαιότητα, ως εκ τούτου αρκετές φορές δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε ή να διαλέξετε.

Ο παραμυθένιος κόσμος των Ιχθύων τον προσελκύει και δέχεται να ξεκινήσει ένα ερωτικό ταξίδι μαζί σας με προορισμό το ρομαντισμό, τον ιδεαλισμό και τη συντροφικότητα. Αρκετές φορές όμως προκύπτουν αντιπαραθέσεις και δυσκολίες καθώς η ασάφεια και η ασυνεννοησία που υπάρχει στη σχέση έχουν επιτρέψει να ερμηνεύσει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο το ερωτικό κουαρτέτο που ζείτε. 

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τα υπόλοιπα ζώδια;

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή