Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Τοξότη;

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της αισιοδοξίας και της διαχυτικότητας τονίζει την εύθυμη φύση του και εντείνει την επιθυμία για περιπέτεια και ταξίδια. Η ελευθερία στον έρωτα θεωρείται απαραίτητη για αυτό το ζώδιο – σύντροφο που  συχνά παρομοιάζεται ως καλπάζον άλογο που δεν δέχεται χαλινάρια.

Η αισιοδοξία, η ανοιχτόκαρδη και εκδηλωτική του φύση σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σας μαθαίνει να διασκεδάζετε και να βλέπετε την καλή πλευρά της ζωής. Επιπλέον η ευθύτητα και η τιμιότητα που διακατέχει το ταίρι Τοξότη  αντισταθμίζει την πολύπλοκη και διφορούμενη φύση των Ιχθύων, που από τη μία τη θεωρεί θελκτική από την άλλη κουραστική.

Η ερωτική του και αδηφαγίαη ακόρεστη όρεξη του να σας γευτεί ολοκληρωτικά από τη μία σας γοητεύει από την άλλη σας ενοχλεί. Αυτό που πραγματικά θα σας δυσαρεστήσει είναι η ανάγκη του για κοινωνικές επαφές και ποικίλες δραστηριότητες που μπορεί να κρατούν το ταίρι Τοξότη μακριά σας. Σε καμία περίπτωση όμως μην αρχίσετε τα δάκρυα και τα παράπονα γιατί είναι πολύ πιθανόν το άλογο να πηδήξει τον παραμυθένιο σας φράχτη.

Πόσο ταιριάζει ο Ιχθύς με τα υπόλοιπα ζώδια;

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή