Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ζυγό;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη, Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Αρμονίας που του χαρίζει ευγένεια, λεπτότητα και διακριτικότητα.

Η κοινωνικότητα και η συντροφικότητα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συντρόφου Ζυγού που αγαπά την αρμονική συμβίωση.

Καρκίνος και Ζυγός επιθυμείτε αμφότεροι μια σχέση μέσα από την οποία θα βιώσετε την απόλυτη ολοκλήρωση και ευτυχία. Εσείς επιθυμείτε ασφάλεια και σιγουριά και ο Ζυγός αναζητά την συντροφικότητα που θα του προσφέρει τη βεβαιότητα μιας αρμονικής συνύπαρξης.

Αν ελέγξετε την ευσυγκινησία και τις θυελλώδεις μεταβολές της διάθεσής σας, τότε θα μπορέσετε να αποτελέσετε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, μιας και το ταίρι Ζυγός δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως τους συναισθηματικούς .σπαραγμούς και αναστεναγμούς, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο αναποφάσιστο!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Θα πρέπει επίσης να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στην κοινωνική εξωστρέφειά του και την δική σας προτίμηση στο «κοκούνινγκ». Οι συγκεντρώσεις-τραπέζια στο σπίτι είναι πάντα μια καλή μέση λύση.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή