Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Λέων με τον Υδροχόο;

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο απρόβλεπτος και αντί-συμβατικός Ουρανός, που συμβολίζει τις αλλαγές και την αποδέσμευση από πλαίσια και όρια. Ο φιλελευθερισμός και ο αλτρουισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κομφορμιστή Υδροχόου που αγαπά τη διανόηση και την κοινωνική ζωή.

Ο εκπρόσωπος Υδροχόος ως οπαδός της αλήθειας αλλά και της διαφορετικότητας, ταιριάζει σε εσάς τους Λέοντες και μπορεί να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για αφοσίωση και σταθερότητα συνυφασμένη με κάτι το ξεχωριστό. Παράλληλα, η έμφυτη ψυχρότητα και η χωρίς τους τύπους προσέγγιση του, σας εξάπτει την επιθυμία να δείξετε την απόλυτη αυτοκυριαρχία και εξουσιαστική σας φύση. Έτσι ξεκινάει ένας αγώνας για το ποιος θα κάμψει τις αντιστάσεις του άλλου και θα καταφέρει να είναι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού. Αμφότεροι απόλυτοι και πανίσχυροι θέλετε να επιβληθείτε γεγονός που γεννά συχνές αντιπαραθέσεις και φιλονικίες συνήθως για απλά και καθημερινά θέματα.

Τέλος, ο σύντροφος Υδροχόος, δεν θα διαπραγματευτεί τις ελευθερίες σας, δεν θα προσπαθήσει να σας κλέψει πότε την παράσταση αλλά ούτε θα σας δείξει τη ζήλια του ή θα σας αποδώσει την «εύφημον μνείαν» που επιθυμείτε.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή