Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Παρθένος με τον Σκορπιό;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του είναι υπεύθυνος για τη διεισδυτική του δύναμη και τη βαθιά συναισθηματική του πτυχή. Έντονα σεξουαλικός και αχαλίνωτα παθιασμένος αναζητεί έναν έρωτα που θα διανθίζεται από ακόρεστο πόθο και ασίγαστη ερωτική επιθυμία.

Από πρακτικής πλευράς, η συμβίωση μεταξύ σας είναι άνετη, καθώς και οι δύο λειτουργείτε με κοινό τρόπο. Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς και θα αναλύσετε σε βάθος τις επικείμενες επιλογές και αποφάσεις σας. Στον εκπρόσωπο Σκορπιό προσφέρετε μία ασφάλεια, καθώς σε ό, τι χρειαστεί είστε δίπλα του ενώ σχεδόν πάντα είστε διατεθειμένοι να του προσφέρετε και να του προτείνετε.

Όμως ίσως νιώθει ότι δεν είστε ο έρωτας της ζωής του, ότι από τη σχέση λείπει η σπίθα για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη που μπορεί να διεγείρει τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης του και να τον οδηγήσει στο υπέρτατο, ολοκληρωτικό πάθος. Συνήθως, εσείς λειτουργείτε εγκεφαλικά, δείχνετε με πράξεις την αγάπη σας και διστάζετε να φανερώσετε την σεξουαλική σας πτυχή. Αν καταφέρει να σας ξεκλειδώσει, τότε και μόνο τότε θα μπορέσει να ζήσει μαζί σας την αυτοκρατορία των αισθήσεων που επιζητά.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή