Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Ζυγό;

Ο Σκορπιός, ως ακατάβλητος και με εντρύφηση στα βαθιά μυστικά της ανθρωπινής φύσης καλείται να καταφέρει τον Ζυγό να τον ερωτευτεί με ένταση και πάθος, διότι τότε και μόνο τότε θα είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα μαζί του.

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Ως παιδιά της Αφροδίτης, είναι ευγενείς, καλοσυνάτοι και ερωτικοί. Αγαπούν την ειρήνη και την αρμονία και ονειρεύονται να βρουν ένα σύντροφο με τον οποίο θα επικοινωνούν και θα μοιράζονται τα όνειρα και τις ιδέες τους. 

Είναι καλοί στις συζητήσεις περί έρωτος αλλά δυσκολεύονται αρκετές φορές να εφαρμόσουν τις θεωρίες και τις ιδανικές καταστάσεις που επιθυμούν. Μαζί με τον Σκορπιό, η ανάγκη για βελτίωση και ισορροπία θα είναι σε μόνιμη βάση, καθώς η κτητικότητα και η πεισματική του άρνηση σε αρκετές περιπτώσεις θα αποπροσανατολίζουν τους Ζυγούς καθώς θα τους φαίνονται πρωτοφανείς και ανεπίτρεπτες . Δύσκολα θα κατανοήσουν τον έντονο συναισθηματισμό των Σκορπιών, τις ηφαιστειακές εκρήξεις και την ανάγκη τους για επιβολή και κυριαρχία, καθότι οι ιδέες αυτές αντιτίθενται αφ’ ενός στο ιδεώδες της αρμονίας και αφ’ ετέρου στο αίσθημα δικαίου.

Βέβαια, η ακατανίκητη έλξη που ασκούν στους Ζυγούς και οι ασυναγώνιστες ερωτικές τους επιδόσεις, τους ωθούν σε ένα αγώνα συμβιβασμού και υποχωρήσεων, προκειμένου η μεταξύ τους σύζευξη και συνύπαρξη να συνεχιστεί. Επίσης, αν και η ερωτική τους προσέγγιση είναι πιο αέρινη και λεπτεπίλεπτη, βαθιά μέσα τους αναζητούν την ταύτιση, η οποία μπορεί να συνδεθεί με την ψυχική επαφή που θέλει ο Σκορπιός.

 

 

Πηγή