Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Τοξότη;

Η ζωή του Τοξότη μαζί με τον Σκορπιό αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στο άγνωστο και στο ανερμήνευτο!

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που του προσδίδει χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι ερωτευμένοι με την ανοιχτή προοπτική, αγαπούν την ελευθερία και παίζουν με τη ζωή ριψοκινδυνεύοντας και επιζητώντας την αιώνια αναζήτηση. 

Οι Τοξότες , αγαπούν τη ζωή, αναζητούν την απόδραση από την καθημερινότητα και θέλουν ένα σύντροφο να πιστεύει και στα πιο παράδοξα όνειρα τους. Λάτρεις της αναζήτησης και της περιπέτειας επιθυμούν να διερευνήσουν του Σκορπιούς και να τους μεταδώσουν την πίστη και την αισιοδοξία για τη ζωή. 

Η πρόκληση είναι ενδιαφέρουσα και απαιτεί ακατάβλητο χαρακτήρα και γερή κράση που σίγουρα διαθέτει ένας Σκορπιός. Το δύσκολο της υπόθεσης δεν είναι να μοιραστούν τους στόχους του Τοξότη, αλλά να δεχτούν μια σχέση που αποπνέει ελευθερία και η οποία θα τους παρέχει μόνιμα την πόρτα ανοιχτή. Οι όροι αυτοί δεν εννοούν απαραίτητα ότι οι Σκορπιοί δεν θα έχετε την αποκλειστικότητα αλλά ότι θα επιτρέπετε ένα φιλελευθερισμό και ότι η αυτοτέλεια του Τοξότη θα είναι αδιαπραγμάτευτη

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι οι Τοξότες έχουν ένα αίσθημα σεξουαλικής ανεπάρκειας, το οποίο καλείται ο Σκορπός να καλύψει με το μοναδικό και ερωτικό του ταμπεραμέντο, το οποίο, όπως από πολύ νωρίς θα αντιληφθούν, αποτελεί ένα από τα μεγάλα τους ατού για αυτή τη σχέση.

 

 

Πηγή