Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Υδροχόο;

Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για δυο ζώδια τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Υπάρχει όμως ένα μυστικό που θα κάνει τη σχέση του Σκορπιού και του Υδροχόου να πετύχει!

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός που του χαρίζει πρωτότυπη σκέψη, αλτρουισμό και φιλαλήθεια. Αγαπά την ελευθερία και απεχθάνεται τους συμβιβασμούς. Επαναστατεί με πάθος και ανυπέρβλητη δύναμη ενάντια στις προκαταλήψεις και τους περιορισμούς, στην προσπάθειά του να εγκαταστήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στις σχέσεις και τα πράγματα γενικότερα. 

Η σχέση του με τον Σκορπιό είναι αβυσσώδης και ακανθώδης. Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που εκπέμπουν σε διαφορετική συχνότητα και το μόνο τους κοινό είναι η αδιαλλαξία, ο δογματισμός και η ακαμψία με την οποία υποστηρίζουν τις θέσεις τους. Ο ένας βλέπει τον κόσμο μέσα από μια προχωρημένη πνευματικότητα και ο άλλος μέσα από την προσωπική υποκειμενική πραγματικότητα.

Επιπλέον, έχει μάθει να απωθεί τα συναισθήματα, τα οποία φοβάται προβάλλοντας την εικόνα του απόμακρου ή και του ψυχρού κάποιες φορές. Στον έρωτα λειτουργεί κυνικά, απόμακρα και με ελευθεριότητα διατηρώντας ταυτόχρονα την αυστηρή του υπερηφάνεια και την προσωπική του ταυτότητα. Το κλειδί ώστε ο Σκορπιός να συνάψει, να διατηρήσει και να προχωρήσει τη σχέση μαζί του είναι η φιλία και τα κοινά ιδανικά, σχέδια για το μέλλον και τον κόσμο.

 

 

Πηγή