Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Ιχθύ;

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του χαρίζει ρομαντική και λυρική διάθεση και ταυτόχρονα ευγένεια, ευαισθησία και φαντασία. Επίσης συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την ευγένεια, την τρυφερότητα και την ιδιαίτερη ικανότητα να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, τη δεδομένη στιγμή.

Τοξότης και Ιχθύς μαζί, αποτελούν μια ένωση πρόκλησης καθώς εκπέμπουν σε διαφορετικές συχνότητες. Ο ένας βλέπει τον κόσμο μέσα από μια αισιόδοξη προοπτική και ο άλλος υπό το πρίσμα της προσωπική υποκειμενικής πραγματικότητας. Τα πάντα για τον Ιχθύ λειτουργούν σύμφωνα με την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μπορεί να είναι ρομαντικός και τρυφερός ή μπορεί να είναι αποτραβηγμένος και αποστασιοποιημένος. Η αστάθεια του όμως αυτή, σας κουράζει και σας δημιουργεί αμφιβολίες για τις δυνατότητες διατήρησης και εξέλιξης της σχέσης.

Από την άλλη, η μεταβλητότητα είναι κοινό χαρακτηριστικό σας και μπορεί να λειτουργήσει θετικά αν είστε διατεθειμένοι να επιδείξετε ανεκτικότητα για χάρη ενός ρομαντικού έρωτα που μπορεί να σας απογειώνει σε ένα ονειρικά ρομαντικό κόσμο. Η φαντασία του Ιχθύ είναι αστείρευτη και μπορεί πράγματι να σας μεταφέρει σε ένα κόσμο που το συναίσθημα και η ερωτική επιθυμία έχουν τον κύριο λόγο.

 

Πηγή