Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με την Παρθένο;

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ξεχωρίζει, για την παρατηρητικότητα, την προνοητικότητα και την πρακτικότητα του που της προσφέρουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά την ιδιότητα του χρήσιμου και του ωφέλιμου. Ζει με σχολαστικότητα και ρεαλισμό και αγαπά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια

Η οξυδέρκεια και η λογική του σκέψη κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Υδροχόων και τους επιτρέπουν μια ξεχωριστή και εποικοδομητική συζήτηση. Ο μεταξύ τους διάλογος προάγει μια υπόθεση και συντελεί στην επίτευξη ενός σκοπού, γεγονός που ευχαριστεί και τις δύο πλευρές. Η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν είναι αυτή που θα σας φέρει κοντά και θα προκαλέσει αλληλεπίδραση και τον συγκερασμό απόψεων και αντιλήψεων.

Η πρακτική και ανιδιοτελής φύση της Παρθένου φροντίζει να καλύπτει τις αδυναμίες σε καθημερινές ή συμβατικές υποχρεώσεις και να συμπληρώνει την ανεπάρκεια σε θέματα που η αφηρημένη σας προσοχή προκαλεί παραλήψεις. Ταυτόχρονα, η σχολαστικότητα ίσως κάποιες φορές σας φαίνεται ανυπόφορη ή αβάσταχτη γεγονός όμως που εξομαλύνεται από την κοινού εξέταση των διαφορών και των αντιθέσεων. 

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή