Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης. 

Ο αυτοέλεγχος του Αιγόκερω και η οξεία κρίση του θα σας γοητεύσουν και θα σας δώσουν την αίσθηση ότι μπορείτε άφοβα να στηριχτείτε πάνω του. Ο σεβασμός και η τήρηση των συμφωνιών σας πείθουν ότι μαζί του μπορείτε να ζήσετε ήρεμα αναπτύσσοντας τις θεωρίες σας και εξελίσσοντας τις προοδευτικές σας ιδέες. 

Ο αλληλοσεβασμός, θα αποτελεί ανομολόγητη «κόκκινη γραμμή» μεταξύ Αιγόκερω και Υδροχόου, επιτρέποντας στην σεξουαλικότητα να ξεκινήσει με αργούς ρυθμούς αλλά να φουντώσει στην συνέχεια. Διαφορετικά, το ερωτικό πάθος και η σεξουαλική ορμή θα εμφανίζονται όλο και πιο αραιά.

Η σταθερότητα, η εκτίμηση και η αγάπη θα είναι τα κύρια συστατικά αυτής της σχέσης που καλείται να συνδυάσει το παρελθόν με το μέλλον, την παράδοση με την πρόοδο.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;


Πηγή