Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ιχθύ;

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνάται από τον πλανήτη του ιδεαλισμού και της υπέρβασης, τον Ποσειδώνα και ως εκ τούτου για έναν Ιχθύ προτεραιότητα στη ζωή δεν έχει το πρακτικό και το πραγματικό αλλά η ένωση με τη ψυχή, η βίωση της ολότητας και η μετουσίωση. Βαθιά συναισθηματικός αγαπά τη φύση και την αρμονία και του αρέσει να βυθίζεται στη ησυχία του ή στο εσωτερικό του δωμάτιο.

Η εμπνευσμένη του ψυχή, η κατανόηση και ο συντονισμός του με το σύμπαν, σας προσφέρουν ηρεμία και εσωτερική αρμονία. Με ισχυρή διαίσθηση θα αντιληφθεί την ανάγκη σας για ελευθερία, δεν θα προσπαθήσει να σας υποτάξει και θα σας προσφέρει ένα μαγευτικό και ρομαντικό όνειρο. Η φαντασία του ενός και η απρόβλεπτη φύση του άλλου συμβάλλουν σε μια ονειρική ένωση που ξεφεύγει από την καθημερινή ρουτίνα και αναζητά το άγνωστο κάνοντας ένα ατέρμονο ταξίδι μέσα στο χρόνο.

Η εγκεφαλικότητα του Υδροχόου και ο συναισθηματισμός του Ιχθύ, αναμειγνύονται και υπόσχονται αλληλοσυμπλήρωση και απελευθέρωση. Σε περίπτωση όμως που δεν καταφέρετε να συντονιστείτε τότε η σύγκρουση και η διάλυση θα είναι αναμενόμενες επιπτώσεις μιας σχέσης με μεγαλόπνοα σχέδια και δυσεπίτευκτα όνειρα.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή