Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πόσο ταιριάζουν δύο Παρθένοι;

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του και του δίνει αναλυτικό νου και επικοινωνιακή ικανότητα. Διακρίνεται για την χαριτωμένη του συστολή, την ηθική καθαρότητα και την ιδιότητα του αγνού και του αθώου τουλάχιστον σε  αρχετυπικό επίπεδο.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα μπορούσε να επιτύχει με το σκεπτικό, ότι και οι δύο είναι μεταβλητά ζώδια και μπορούν να προσαρμόζονται, εάν φυσικά το θελήσουν, σε μια σχέση. Επιπλέον, και στους δύο αρέσει να ξέρουν που βρίσκονται και που πάνε και πράγματι μεταξύ τους μπορεί να υπάρξει καλή συνεννόηση. Το θέμα είναι ότι πέρα από την νοητική χημεία που πιθανότατα υπάρχει μεταξύ τους είναι τόσο ίδιοι που ίσως γρήγορα βαρεθούν.

Καλός ο διάλογος, οι συζητήσεις συγκεκριμένου ενδιαφέροντος και η κοινή αγάπη για την τάξη και την καθαριότητα αλλά μετά από αυτά τι; Κάποιος χρειάζεται να δίνει ώθηση στον άλλο και να καλύπτει τις συναισθηματικές του ανάγκες. Αν επρόκειτο για τις πρακτικές δεν το συζητάμε, εξάλλου και οι δύο μπορούν και μόνοι τους για τις άλλες είναι το θέμα.

Ως εκ τούτου, εάν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο Παρθένο και τον αγαπάτε ίσως μια λύση θα ήταν να υπήρχαν άλλα πρόσωπα στη ζωή σας που θα κάλυπταν την ανάγκη να χαρείτε, να ενθουσιαστείτε και να ζήσετε συγκινήσεις και εμπειρίες που όσο καλό και αν είναι το μυαλό εντούτοις δεν μπορεί να τις προσφέρει. 

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!


Πηγή