Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πώς θέλει τη γυναίκα ο άντρας με την Αφροδίτη στον Κριό

Ο Άρης, όπως ήδη θα ξέρεις, σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει το είδος του αρσενικού που επιθυμεί το θηλυκό. Αντίστοιχα, η Αφροδίτη σε ένα ανδρικό γενέθλιο χάρτη δείχνει το είδος των γυναικών που τον ελκύουν, είτε το ομολογεί είτε όχι. Πρέπει λοιπόν κι εμείς, ως θηλυκά, να τσεκάρουμε τις πληροφορίες μας, να δούμε τέλος πάντων τι ρόλο παίζουμε στη ζωή του αγοριού που θέλουμε για να μάθουμε, αν έχουμε ελπίδες και να περιμένουμε ή τσάμπα καίει η λάμπα και θα μείνουμε στην friendzone του για πάντα.

Αν ο άντρας που σου έκλεψε την καρδιά έχει την Αφροδίτη στον Κριό, διάβασε παρακάτω πώς φαντάζεται την ιδανική ερωμένη-σύντροφο!

Λοιπόν, αυτόν τον άντρα εύκολα τον τουμπάρεις, δύσκολα όμως τον κρατάς. Αν δεν είσαι λίγο… Ζήνα ή δεν εφαρμόσεις τις πατροπαράδοτες συνταγές της «σουπιάς» και του αργού «ψησίματος», αργά ή γρήγορα θα σε βαρεθεί. Άσε που έτσι κι αλλιώς βαριέται, όταν ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός του.

Άρα, ξέχασε τις στρατηγικές και το «αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι». Εδώ ο φίλος μας θέλει αμεσότητα, πρωτοβουλίες, μαχητικότητα και ερωτισμό χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Γιατί όταν τον πετυχαίνεις «στη βράση», τότε κολλάει το σίδερο μαζί με τα κορμιά. Φλερτ ίσον κατάκτηση, ίσον σεξ κι αν δεν κάτσει με τη μία (άντε δύο το πολύ), πάει γι’ άλλες…

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Η γυναίκα του αρέσει να είναι ανεξάρτητη, να έχει τσαγανό και να μην είναι καμιά χαμηλοβλεπούσα ή αργοκίνητο καράβι. Να περπατάει και να τρίζουν τα πλακάκια και να αναστενάξουν… οι σουμιέδες. Να μην υπολογίζει τίποτα και να είναι γεμάτη ενέργεια. Να μη φοβάται να παίρνει τον «αρσενικό» ρόλο στη σχέση (όχι για να πάρει αυτός τον θηλυκό) για να γίνει μια μάχη σώμα με σώμα. Ακόμη και τα χαστούκια ή μπινελίκια επιτρέπονται, αφού όσο πιο πολύ πάθος δείχνει, τόσο περισσότερο τρελαίνεται κι ο ίδιος.

Το πιο σημαντικό όμως είναι η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των προθέσεων. Κάθε καθυστέρηση και κάθε τερτίπι λογίζεται ως φάουλ. Άντε να αντέξει-λυσσάξει μέχρι να εκπορθήσει το κάστρο. Αν όμως συνεχιστούν οι αρνήσεις, οι συστολές και οι ντροπές -ειδικά στο σεξ- τότε στο πέμπτο ραντεβού η παίκτρια αποβάλλεται. Πουριτανές και «μυξοπαρθένες» δε γυρνά καν να τις κοιτάξει, εκτός αν καταλάβει ότι είναι… σιγανοπαπαδιές… 

Αυτός ο άντρας είναι εξαιρετικά ασταθής, συχνά έρμαιο των επιθυμιών ή του ενθουσιασμού του, εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εικόνα, «φτιάχνεται» σε χρόνο dt και «κτυπά» ό,τι κινείται, ό,τι του γυαλίσει ή ό,τι κάτσει. Ο εγωισμός του είναι δεδομένος, πασπαλισμένος μάλιστα με μπόλικο ναρκισσισμό και είναι σίγουρο πώς αν θέλεις να τον έχεις δεμένο στο… άρμα σου, θα πρέπει να τροφοδοτείς συνεχώς το… ηθικό του.

**Για να μάθεις σε ποιο ζώδιο είναι η Αφροδίτη του, πάτησε εδώ**

 


Πηγή