Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Πώς να εκδικηθείς έναν Δίδυμο

Έκανε κάτι χοντρό, με αποτέλεσμα να διαλυθεί η σχέση και να χωρίσετε. Σε έχει καταλάβει μανία, θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, να τον πληγώσεις, όπως σε πλήγωσε και ψάχνεις να βρεις τρόπους.

Με τον Δίδυμο όμως πρέπει να φερθείς έξυπνα. Το να τον αγνοήσεις να ξέρεις ότι δε θα πιάσει. Ίσα-ίσα που θα του ανοίξεις τον δρόμο να προχωρήσει στην επόμενη που θα του παρουσιαστεί μπροστά του και μάλιστα με ελαφριά καρδιά και εσύ θα κάθεσαι να κλαις και να υποφέρεις για τον χωρισμό.

Διάβασε επίσης: Απλές τακτικές για να χωρίσεις έναν Δίδυμο

Επειδή ο Δίδυμος είναι ζώδιο που θέλει να επικοινωνεί, η μεγαλύτερη εκδίκηση θα ήταν να τον υποχρεώσεις να σε βλέπει κάθε μέρα. Να του υπενθυμίζεις συνεχώς την παρουσία σου. Μόλις, αρχίσει να σε περιτριγυρίζει και πάλι και βεβαιωθείς ότι δε μπορεί να κάνει χωρίς εσένα πια, εξαφανίσου, κόβοντας κάθε επαφή μαζί του, είτε τηλεφωνική είτε στα social media όχι μόνο διαγράφοντάς τον, αλλά μπλοκάροντάς τον κιόλας για να μην έχει καμία δυνατότητα να σε επαναπροσεγγίσει. Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι πρώτον έχεις τα κότσια να το κάνεις και δεύτερον ότι δε θα του επιτρέψεις να σε τουμπάρει γιατί είναι γνωστό πόσο καταφερτζής είναι.

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

Θα μπορούσες βέβαια, να του χαράξεις και το αυτοκίνητό του ή όποιο μέσο έχει και λατρεύει με τα κλειδιά σου, αλλά ΜΗΝ το κάνεις, αν δε θέλεις να χαρακτηριστείς «τρελή για δέσιμο» ή -χειρότερα- να έχεις μπλεξίματα με τον νόμο…

Πάντως, να το ξέρεις ότι όσο καιρό αφιερώνεις για να πάρεις την εκδίκησή σου, τόσο χρόνο και ευκαιρίες χάνεις με έναν άνθρωπο που ήταν ακατάλληλος για σένα.

Διάβασε επίσης: 5 λόγοι για να ερωτευτείς έναν Δίδυμο!

Αυτά τα ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά γι’ αυτό… φυλάξου!


Πηγή