Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Πώς να προσελκύσεις αλλά και πως… να κρατήσεις έναν άνδρα Ζυγό στη ζωή σου!

Γοητευτικός, κοινωνικός και ρομαντικός. Για πολλές γυναίκες ο άντρας Ζυγός είναι ο ιδανικός σύντροφος. Πώς μπορείς, όμως, να τον προσελκύσεις και κυρίως, να τον κρατήσεις στη ζωή σου;

Και σε αυτή την περίπτωση τα «άστρα» έχουν τις απαντήσεις. Φρόντισε απλά να βιαστείς, αν έχεις βρει κάποιον Ζυγό που σε ενδιαφέρει γιατί συνήθως, οι άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν μένουν ελεύθεροι για πολύ καιρό! Για την ακρίβεια, μόλις τελειώνει μια σχέση τους, αρχίσουν να ψάχνουν για την επόμενη. Ιδού, λοιπόν, μερικά tips για να τον κάνεις να σε προσέξει!

Μην κουτσομπολεύεις
Μπορεί να είναι απίστευτα κοινωνικός αλλά αν υπάρχει κάτι που σιχαίνεται ο Ζυγός, αυτό είναι το κουτσομπολιό. Όπως κι εκείνος, λοιπόν, έτσι κι εσύ δεν πρέπει να κουτσομπολεύεις, τουλάχιστον όταν είσαι δίπλα του. Δεν του αρέσουν οι… μικροπρέπειες και επειδή είναι δίκαιος με όλους και με όλα, δεν θέλει να σε ακούει να κρίνεις κάποιον, πίσω από την πλάτη του.

Μην τον πιέζεις με τις αποφάσεις
Ένας Ζυγός έχει συνήθως πολλούς φίλους και γενικά, ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Αυτό το καταφέρνει -εν μέρει- με τη γοητεία του αλλά κυρίως, χάρη στις… διπλωματικές του ικανότητες. Ο Ζυγός σπάνια θα πάρει έντονη θέση για κάποιο θέμα διότι πολύ απλά, δε θέλει να χάσει κάποιον φίλο ή γνωστό λόγω των απόψεών του. Επίσης, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα με τις αποφάσεις. Δεν μπορεί να πάρει εύκολα μια απόφαση για αυτό δεν θα μείνεις για μεγάλο διάστημα κοντά του αν τον πιέζεις να αποφασίσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για το καθετί.

Το ιδανικό ραντεβού
Πάμε τώρα στα βασικά, δηλαδή στο ραντεβού με έναν Ζυγό. Είναι ένας άντρας ρομαντικός και ερωτικός που προτιμά τις κλασικές επιλογές, όπως για παράδειγμα ένα όμορφο δείπνο το οποίο θα περιλαμβάνει πολλή συζήτηση μεταξύ σας. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να του προτείνεις να πάτε πριν το φαγητό σε κάποια συναυλία ή σε ένα μπαρ με τζαζ μουσική.

Τι να φορέσεις για να τον «μαγέψεις»
Το ραντεβού το «έκλεισες», τι θα φορέσεις, όμως, για να τον γοητεύσεις; Προτού κάνεις οτιδήποτε, έχε κατά νου ότι ο Ζυγός έχει -στις περισσότερες περιπτώσεις- ένα στιλ αρκετά συντηρητικό και κλασικό. Για να τον προσελκύσεις, λοιπόν, επίλεξε κάτι κομψό και στιλάτο και δώσε προσοχή στα χρώματα. Αξίζει απλά να μάθεις ότι «τρελαίνεται» για το απαλό ροζ, το μοβ αλλά και το πράσινο στις γυναίκες. Σε βοηθήσαμε λίγο;

Τι δώρο να του πάρεις
Αφού βγήκατε ραντεβού και κατάφερες να τον «μαγέψεις» με το στιλ και την προσωπικότητά σου, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις τι δώρο θα του πάρεις για τα γενέθλιά του. Θα λατρέψει οτιδήποτε έχει σχέση με τη μουσική, όπως ένα μοντέρνο gadget, για να ακούει την αγαπημένη του, όταν τρέχει. Τι θα έλεγες, επίσης, να αγόραζες εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος; Σίγουρα θα το εκτιμήσει!

Τον βρήκες, αλλά θα τον κρατήσεις;
Στην περίπτωση του άντρα Ζυγού έχεις ένα… πλεονέκτημα. Ποιο είναι αυτό; Το ότι φοβάται τη μοναξιά. Θα προσπαθήσει, λοιπόν, κι εκείνος να κρατήσει τη σχέση σας όσο περισσότερο μπορεί, ωστόσο, αν είσαι η απόλυτη «drama queen», τότε μάλλον δεν έχεις πολλές ελπίδες. Ο Ζυγός θέλει να έχει ηρεμία στη ζωή του και δεν θα αντέξει να είναι μαζί με μια γυναίκα που δημιουργεί συνέχεια δράματα και εντάσεις στη σχέση.

Τέλος, να θυμάσαι ότι ο άντρας Ζυγός έχει ανάγκη από αγάπη, φροντίδα και προσοχή. Προσπάθησε να του δείχνεις κάθε μέρα ότι νοιάζεσαι πραγματικά για εκείνον και θα έχεις (ίσως και για πάντα) την καρδιά του!

ΥΓ. Αν είσαι Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος, Ιχθύς ή Ταύρος, ίσως δυσκολευτείς λίγο με τον Ζυγό, αλλά τα παραπάνω tips σίγουρα θα σε βοηθήσουν!


Πηγή