Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τέσσερα ζώδια που δεν αντέχουν να μην έχουν ερωτική επαφή

Αν αναρωτιέσαι ποιο από τα 12 ζώδια θα άντεχε χωρίς ερωτική επαφή και ποιο όχι, ποιο δεν το νοιάζει, αν περιοριστεί ή αν κάνει αναγκαστική αποχή, διάβασε πιο κάτω και θα καταλάβεις.

Τα 4 ζώδια που ακολουθούν τείνουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες και συχνά να μπλέκουν σε δύσκολες καταστάσεις, εξ αιτίας της αυξημένης τους σεξουαλικής επιθυμίας. Έτσι, με την τακτική που ακολουθούν, το πιο πιθανό είναι να υπέκυπταν στον πειρασμό και πάρα πολύ γρήγορα ή κάθε… καλή πρόθεση θα πήγαινε περίπατο μπροστά… στο βάζο με το μέλι.

ΚΡΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον απόλυτο πρωτογονισμό στο σεξ, με την πραγματική, αρχέγονη σημασία του. Αν έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις σεξ με έναν Κριό, θα έχεις διαπιστώσει ότι τα προκαταρκτικά παιχνίδια είναι κάτι που το προσπερνάει πολύ γρήγορα, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι το κυρίως πιάτο. Επιπλέον, κάθε φορά που έρχεται σε σεξουαλική επαφή είναι για εκείνον μια κατάκτηση, αφού τόσο την αποπλάνηση όσο και αυτή καθαυτή την πράξη τις θεωρεί προκλήσεις. Αυτές ακριβώς οι δύο ιδιότητες, δηλαδή η ανυπομονησία και η μαχητικότητά του, είναι τα πιο «αδύναμα» στοιχεία του, που θα τον εμποδίσουν να αντέξει στη σεξουαλική αποχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει πολλές πλευρές στον χαρακτήρα του, γι’ αυτό ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με ποιον τρόπο θα λειτουργήσει. Είναι πολύ εύστροφος, περίεργος και θα μπορούσε να δει την αποχή από την ερωτική επαφή, ως μια αποστολή στην οποία θα πρέπει να βρει όλα τα σημεία-κλειδιά. Όμως, ξέρουμε καλά ότι του αρέσει το φλερτ, το παιχνίδι, τα λεκτικά σεξουαλικά υπονοούμενα και όλες ανεξαιρέτως οι στάσεις, οι συνδυασμοί και οι παραλλαγές. Έτσι, από τη στιγμή που θα διεγερθεί σεξουαλικά, μπορεί πολύ εύκολα να χάσει την αίσθηση της αυτοσυγκράτησης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απ’ όλα τα ζώδια, ο Σκορπιός θα ήταν πιθανόν ο πρώτος που θα έχανε το στοίχημα της αποχής. Ο κυβερνήτης του, ο Πλούτωνας, τον σπρώχνει σε καταστάσεις που πάντα έχουν να κάνουν με το σεξ, τις εμμονές και τα ταμπού. Έτσι, αν πεις σε έναν Σκορπιό ότι κάτι είναι απαγορευμένο, το μόνο που θα πετύχεις είναι να το θέλει ακόμα περισσότερο. Επίσης, είναι ένα πολύ σεξουαλικό ζώδιο, που του αρέσει πολύ το παιχνίδι της δύναμης και της εξουσίας. Και σίγουρα θα παίξει το ρόλο του ατόμου που επιδιώκει να σαγηνεύσει τους γύρω του. Από τη στιγμή, λοιπόν που αυτό το σέξι, σφοδρό και μυστήριο άτομο θα σε βάλει στο μάτι, θα του είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί στις επιθυμίες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι γνωστός για την παθιασμένη φύση, τον αυθορμητισμό και τις διασκεδαστικές ερωτικές του περιπέτειες. Είναι πολύ ανεξάρτητος και τείνει να δημιουργεί τους δικούς του κανόνες, οι οποίοι προκύπτουν καθ’ οδόν προς τους στόχους του. Αυτή ακριβώς η φύση του, δηλαδή το να πηγαίνει σύμφωνα με τη ροή, είναι που θα κάνει έναν Τοξότη να χάσει πολύ γρήγορα την αυτοσυγκράτησή του. Λατρεύει να ζει τη στιγμή. Οπότε, αν συνδεθεί με κάποιο άτομο που το βρίσκει ελκυστικό, και αισθανθεί την ακατανίκητη επιθυμία να το φιλήσει, δεν πρόκειται να το σκεφτεί δεύτερη φορά. Απλώς θα το κάνει!

Διάβασε επίσης: 

 


Πηγή