Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για ποιο είδος σχέσης θα απαρνηθείς την ελευθερία σου;

Η επιλογή να μένει κάποιος ελεύθερος μέχρι να βρει την «ιδανική» σχέση που αναζητά είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς. Ποια είναι όμως η ιδανική σχέση για τον καθένα; Πώς θα την αναγνωρίσει όταν του συμβεί;

Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να μένουμε ανοιχτοί στις προοπτικές και να μη βάζουμε φράγματα για ασήμαντους λόγους στις μελλοντικές σχέσεις μας. Για όλους υπάρχει η πιθανότητα να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, οπότε ας αφήσουμε και λίγο τη ζωή να μας εκπλήξει, αφού κάθε όμορφη στιγμή που ζούμε είναι μοναδική.

Μπορεί να κάνουμε πολλές ή λίγες, σημαντικές ή ασήμαντες σχέσεις και συχνά να νιώσουμε ότι ξεγελαστήκαμε ή να ξεγελάσουμε εμείς οι ίδιοι την άλλη πλευρά. Όμως, σίγουρα κάποια σχέση μας θα διαφέρει από τις άλλες και τότε θα πρέπει να σταθούμε και να αναρωτηθούμε: «Μήπως αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να τον κρατήσω στη ζωή μου, αφού «δένουμε» τόσο καλά;»

Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το είδος της σχέσης που θα ήταν η ιδανική ευκαιρία για να εγκαταλείψουν τη μοναξιά τους τα ζώδια της γης

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ο σκοπός της δικής σου ζωής είναι να βρεις ένα πρόσωπο που κοντά του θα νιώθεις ασφάλεια και εσύ σε αντάλλαγμα θα είσαι πιστός και βαθιά αφοσιωμένος ισοβίως. Βέβαια, χρειάζεσαι και το να υπάρχουν προκλήσεις μέσα στη σχέση, κάτι που σου επιτρέπει να βρίσκεσαι σε μια διαρκή συναισθηματική διεκδίκηση. Σίγουρα, ο/η υποψήφιος/α σύντροφός σου πρέπει να σε αγαπάει και να σε νιώθει σαν κάτι πολύτιμο στη ζωή του. Παράλληλα όμως, να σε προκαλεί με κάποιο τρόπο, ώστε να βγαίνεις από τη ζώνη ασφαλείας στην οποία καταφεύγεις συχνά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, θέλεις πάνω από όλα μια σχέση ειλικρινή όπου δεν θα υπάρχουν περιθώρια για εικασίες και ανεπιθύμητες ανατροπές. Μια σχέση που το ταίρι σου θα εκτιμάει τα συναισθήματά σου κι ας μην είσαι πολύ εκδηλωτικό άτομο. Ο ισόβιος σύντροφός σου θα πρέπει να είναι απόλυτα ντόμπρος και «ανοιχτός» όταν εκφράζεται ― για όλα τα θέματα. Επίσης, έχεις τη βαθύτερη ανάγκη να σου δείχνει ότι σε επιθυμεί και σε νοιάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, εσύ θα παραμείνεις ελεύθερος μέχρι τη στιγμή που θα βρεις μια φωτεινή και βαθιά σχέση, στην οποία θα νιώσεις την αποδοχή. Θα είσαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα όταν ο/η υποψήφιος σύντροφος αγαπήσει εσένα μαζί με τις σοβαρές, συντηρητικές και φιλόδοξες τάσεις σου. Όμως δεν χρειάζεσαι μόνον αυτό. Έχεις, επίσης, ανάγκη από ένα ταίρι που να αναδεικνύει την αδέξια πλευρά σου, να μοιράζεστε μικρά ένοχα κι αθώα μυστικά και να σε κάνει να γελάς όπως κανένας άλλος.

Διάβασε επίσης:


Πηγή