Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Η επιθυμία μας να σχετιστούμε με άλλα άτομα εκπορεύεται σε μεγάλο βαθμό από το σώμα μας. Η σαρκική μας υπόσταση έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Είμαστε υποκείμενοι στην ανθρώπινη φύση μας και όπως και να το κάνουμε η επιβίωση του είδους στηρίζεται στο… σεξ.
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η τέχνη της αποπλάνησης να μην αποτελούσε μέρος της καθημερινής ζωής. Ίσως σκεφτείς ότι απλώς το έχουμε έμφυτο, αλλά μπα…. Για να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να κουνηθείς και λίγο από τη θέση σου, να χορέψεις, να λικνιστείς, να προσπαθήσεις τέλος πάντων.
Από αστρολογική άποψη, υπάρχουν κάποια ζώδια που τους αρέσει να αφιερώνουν χρόνο στο να αποπλανούν τους άλλους. Το σεξ θα υπάρξει αν καταφέρουμε να φτάσουμε ως εκεί, οπότε γιατί να μην το κάνουμε με στυλ;
Η αποπλάνηση είναι τέχνη που ασκούμε όταν θέλουμε κάποιον ερωτικά ή σεξουαλικά. Χρησιμοποιούμε τις φερορμόνες μας και ελπίζουμε ότι το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί, στέλνοντάς του μοναδικές δονήσεις γεμάτες υποσχέσεις και ερωτική έξαψη. Μερικοί θα το προσέξουν, και κάποιοι όχι. Αλλά εμείς εξακολουθούμε να προσπαθούμε. Είναι βλέπεις και το αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής που μας σπρώχνει.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια της Γης να σε αποπλανήσουν και να… ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου: 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας ήρεμος και έξυπνος συνομιλητής που σε κοιτάει βαθιά στα μάτια με το ήρεμο βλέμμα του. 

Οι τεχνικές της αποπλάνησης ενός Ταύρου είναι πολύ απαλές και αισθησιακές. Κι αυτό συμβαίνει επειδή είναι πολύ προσεκτικός στην εξισορρόπηση των δύο βασικών πτυχών της προσωπικότητάς του, δηλ. της δύναμης και της τρυφερότητας. Γενικά, η ερωτική του συμπεριφορά θυμίζει κάτι από ρομαντική κομεντί και αν γίνεται, θα προτιμούσε να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία της πρώτης επαφής. Όμως είναι πολύ σεξουαλικό ζώδιο και «η ερωτική του υπογραφή» είναι ένα απαλό, ανεπαίσθητο άγγιγμα στην παλάμη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Πέρα και πάνω από τις σεξουαλικές τεχνικές, αυτό το ζώδιο λατρεύει να είναι συγκεκριμένο. Του αρέσουν οι σεξουαλικές φαντασιώσεις κι αν μπορέσεις να ευθυγραμμιστείς μαζί του σε μια ή περισσότερες από αυτές, τότε θα μάθεις πως είναι τα παιχνίδια στο κρεβάτι πέρα από κάθε φαντασία.

Για να σε σαγηνεύσει θα χρησιμοποιήσει τόσο τη νοημοσύνη όσο και τη σεξουαλικότητά του, γέρνοντας ελαφρά το κεφάλι με τα μάτια μισόκλειστα. Δεν υπάρχουν όρια για έναν Παρθένο. Αν τον/την αφήσεις να σε ταξιδέψει, θα σε πάει σε μέρη που δεν είχες «ξαναδεί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Του αρέσει να δραπετεύει πότε-πότε και όταν αυτή η απόδραση τον οδηγήσει σε μια έντονη σεξουαλική εμπειρία, θα αρπάξει την ευκαιρία για να ξεφύγει από τη βαρετή καθημερινότητά του.

Είναι πολύ γήινος και μερικές φορές αρκετά επιφυλακτικός. Δημιουργεί στους άλλους την περιέργεια για το τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από την ήρεμη, ψυχρή και συγκροτημένη όψη του. Αν του αρέσεις θα χαϊδέψει ελαφρά τα μαλλιά του ή το σώμα του, σαν να δηλώνει ότι είναι… έτοιμος. Υπάρχει μια αίσθηση περιπέτειας στις δράσεις του και ο ενθουσιασμός του όταν δοκιμάζει καινούργια πράγματα είναι ιδιαίτερα σαγηνευτικός, ειδικά αν σου δείξει ότι θέλει να τα δοκιμάσει μαζί σου. Θα σε ξεσηκώσει και θα νιώσεις ότι είναι τιμή σου που ένας λάτρης του ελέγχου και της αυτοσυγκράτησης ξέφυγε απ’ όλα αυτά για χάρη σου!

Διάβασε επίσης:

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή