Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, να γιατί δεν κρατάει η σχέση σου!

Σε όποιο ζώδιο κι αν ανήκεις, κάποια στιγμή αναρωτήθηκες «Γιατί δεν κατάφερα να κρατήσω αυτήν τη σχέση;». Πάντα βέβαια υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις, όμως αν ανατρέξεις στα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, θα διαπιστώσεις ότι το καθένα έχει ένα στοιχείο που φανερώνει τον πραγματικό λόγο που δεν έμεινε μέσα σε μια σχέση. Η αλήθεια καμιά φορά είναι σκληρή, αλλά έτσι είναι .

Ας δούμε ποια είναι αυτή για τα ζώδια της Γης:

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν φαίνεται να το έχεις και πολύ με την επικοινωνία. Έχεις πολλά να πεις, αλλά δεν ξέρεις το πώς. Και τις περισσότερες φορές, στην προσπάθειά σου να επικοινωνήσεις, μπορεί να μιλάς υπερβολικά δυνατά ή δε αρθρώνεις λέξη. Παλεύεις πραγματικά για να βρεις την αληθινή επικοινωνία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί, όμως συχνά ο τρόπος που το κάνεις προκαλεί μεγάλη ένταση στη σχέση.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Είσαι τελειομανής από τη φύση σου και σίγουρα περιμένεις πολλά από τον/την σύντροφό σου. Περιμένεις να είναι τέλειος/α με κάθε πιθανό τρόπο και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Ακόμα και οι πιο μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες, που θα μάθεις για κάποιον, μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το να τον/την γνωρίσεις καλύτερα, σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. Δεν είναι μυστικό ότι θέλεις για σένα τα καλύτερα, οπότε αν κάποιος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου, απλώς δεν το προχωράς παραπέρα. Παρθένε, μάλλον ξεχνάς ότι η τελειότητα, στην πραγματική ζωή, ΔΕΝ υπάρχει… Άλλωστε, κάποιος εκεί έξω μπορεί να είναι ο τέλειος …ατελής για σένα! Μην το σκέφτεσαι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου είναι δύσκολο να εκφραστείς όταν γνωρίζεις νέα άτομα. Αποτραβιέσαι και κλείνεσαι στο καβούκι σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ως σνομπ ή βαρετός/ή. Οι άλλοι διστάζουν να σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν σε βάθος, επειδή εσύ δεν τους αφήνεις. Δείχνεις να είσαι πράος/η, ένας χαρακτήρας χωρίς συναισθήματα και νεύρο. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να κάνουν το ταίρι σου να βαρεθεί ή να χάσει το ενδιαφέρον του και να απομακρυνθεί από κοντά σου. Μάλλον δεν μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον κάποιου για σένα, επειδή δεν του δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. 

Διάβασε επίσης:


Πηγή