Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Κάθε ζώδιο έχεις τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις του, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του! Άλλο κατά βάθος χρειάζεται έναν σύντροφο πιο ερωτικό, πιο τολμηρό, πιο ήρεμο ή εξωστρεφή. Ας δούμε, λοιπόν, πιο είναι το ιδανικό ταίρι για τις γυναίκες που ανήκουν στα ζώδια της Γης. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος είναι ο κύριος δείκτης στο γυναικείο ωροσκόπιο για το πώς πρέπει να είναι ο κατάλληλος σύντροφος/σύζυγος γι’ αυτήν! Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτά, που θα διαβάσεις παρακάτω, έχουν μεγάλη ανταπόκριση!

Γυναίκα Ταύρος: Θέλεις έναν ερωτικό σύντροφο που να είναι παράλληλα ο καλύτερός σου φίλος, εκείνος ο άνθρωπος στον οποίο θα μπορείς να βασίζεσαι πάντα και για το οτιδήποτε. Αλλά (και αυτό είναι το πιο σημαντικό) κάποιον που να σε ξεσηκώνει να κάνεις πράγματα και να παίρνεις πρωτοβουλίες. Να μην αρκείσαι σε ό,τι έχεις, αλλά σε ό,τι έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις.

♡ Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Παρθένος: Ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα πρέπει να είναι εκλεπτυσμένος, καλλιεργημένος και να θέλει να μοιράζεται μαζί σου τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της άκρως ενδιαφέρουσας ζωής του. Ένας άνθρωπος ήρεμος, συγκροτημένος, που όταν σε πιάνει το άγχος σου να μπορεί να σε καλμάρει.

Γυναίκα Αιγόκερως: Ζητάς λίγα και απλά πράγματα από τον σύντροφό σου, όπως το να είναι συναισθηματικά σταθερός, κατασταλαγμένος, να τηρεί το λόγο του και να ξέρεις ότι μπορεί να σε στηρίξει, αν και όποτε χρειαστεί. Αυτό που είναι σημαντικό όμως είναι να τον σέβεσαι για τις επιλογές, την πορεία και τον τρόπο ζωής του, αλλιώς, δε θα σε συγκίνησει!

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Τα 4 ζώδια που παθαίνουν… μετάλλαξη, όταν ερωτεύονται! 

Αυτά είναι τα ζευγάρια ζωδίων που τρώγονται σαν τον σκύλο με τη γάτα!


Πηγή