Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Σου λέει ψέματα; Έτσι πρέπει να αντιδράσεις

Σε κανέναν δεν αρέσει η κοροϊδία. Και το ψέμα είναι κάτι που δεν «χωνεύεται» εύκολα. Αν λοιπόν τον έχεις πιάσει να σε φλομώνει στο ψέμα και να σε δουλεύει ψιλό γαζί, τότε το ζώδιό σου μπορεί να σου δείξει πώς πρέπει να αντιδράδεις. Διάβασέ το!

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πράγμα, που δεν μπορεί να σου περάσει καν από το μυαλό, είναι ότι ο σύντροφός σου μπορεί να σου λέει ψέματα. Δεν το ανέχεσαι και δεν τα σηκώνεις εσύ αυτά. Η κοροϊδία είναι κάτι… ασυγχώρητο. Εσύ είσαι ειλικρινής και ευθύς τύπος ανθρώπου. Θυμήσου ότι θα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και προσγειωμένη. Τουλάχιστον μέχρι να ανακαλύψεις το γιατί σου είπε ψέματα. Και μετά αποφασίζεις, αν θες να κόψεις κάθε επαφή ή αν θες να τον συγχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο πραγματικά δυσκολεύεσαι, είναι το να συγχωρείς τους ψεύτες. Ακόμα και ένα μικρό και αθώο ψεματάκι θα σε πληγώσει πολύ. Όταν ανακαλύψεις ότι σου είπε ψέματα, η αντίδρασή σου θα είναι να απομονωθείς και να το αναλύσεις… Αυτό όμως, που πρέπει να κάνεις, είναι, αντί να «κρυφτείς», απλά να δώσεις χώρο στον εαυτό σου. Σκέψου, αν τα ψέματά του είναι ασυγχώρητα ή αν δεν είναι και τόσο σημαντικά, οπότε μπορείς να τα αγνοήσεις και να πας παρακάτω, χωρίς ενδεχομένως να χρειαστεί να τον αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα θα ανακαλύπτεις την αλήθεια, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Οπότε, αν είναι λίγο έξυπνος δεν θα μπει στην διαδικασία να σου πει ψέματα. Αν ωστόσο το κάνει κι εσύ το πάρεις χαμπάρι, τότε το πιο πιθανό είναι να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πας να τον ξεμπροστιάσεις. Δεν θα περιμένεις να έρθει να σου πει μόνος του τι έκανε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις ότι τα ξέρεις όλα και να προχωρήσεις στην ζωή σου. Κυρία σε γνώρισε, κυρία θα μείνεις…

Διάβασε επίσης:

Έχει τα ψυχολογικά του; Έτσι θα τον «ανεβάσεις» με βάση το ζώδιό του

Θέλεις να προχωρήσεις σε σχέση μαζί του; Δες τι μπορεί να σου προσφέρει!

Έτσι και σε «βάλει στο μάτι», δεν θα του ξεφύγεις…

 


Πηγή