Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη. Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια της γης και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και αυτοεκτίμηση. Αγαπά και σέβεται τους άλλους και σε αντάλλαγμα περιμένει το ίδιο από εκείνους. Δεν θα ενοχληθεί αν του κάνεις πλακίτσα ή τον πειράζεις και μπορεί να γελάσει με τον εαυτό του, εκτός αν νιώσει ότι τον κοροϊδεύεις ή τον υποβαθμίζεις. Αυτό μπορεί να διαβρώσει τα θεμέλια της σχέσης του, την οποία θεωρεί ότι έχει χτίσει με τα υλικά της αγάπης και του σεβασμού. Δεν θα αντέξει μια συμπεριφορά που θεωρεί ότι τον εξευτελίζει, όχι μόνο από το ταίρι του, αλλά ούτε από φίλους ή ακόμα και από αγνώστους. 

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να είναι δύσκολο να πλησιάσεις έναν Παρθένο, ο οποίος είναι πολύ κριτικός και προσεκτικός στο ποιον θα αφήσει να τον προσεγγίσει. Αυτό σημαίνει ότι, αν σου δώσει την καρδιά του, επενδύει πλήρως σε σένα. Και τότε θα παραβλέψει τα περισσότερα από τα μικρά πράγματα που «δεν του κολλάνε», αν και θα σου τα υπενθυμίζει που και που. Ακόμα κι αν δείχνεις σκληρότητα και κάνεις λάθη, θα δείξει κατανόηση και θα σε βοηθήσει να τα διορθώσεις. Αλλά, πες ψέματα σε έναν Παρθένο και θα χάσεις εντελώς τον σεβασμό του, κάτι από το οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένας σκληρός εργάτης και απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους του. Είναι περήφανος για τον εαυτό του και τα επιτεύγματά του και πάντα προσπαθεί να εκδηλώνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Επίσης, επειδή καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται διαρκώς, έχει εκπληκτική υπομονή με τους συντρόφους τους. Εκτός αν νιώσει ότι δεν τον σέβεσαι ή δεν εκτιμάς πόσο σκληρά εργάζεται. Είναι ο τύπος που πιστεύει ακράδαντα ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα του σεβασμού σου και δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Το ζώδιό του δείχνει τον λόγο που δε θα σε παντρευτεί

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!


Πηγή